Nes Ski med gode prestasjoner i både inn og utland

Ola Spigseth med imponerende 2.plass

Nes Ski har helgen vært på farten med utøvere i både inn og utland. Tiril og Lotta Udnes Weng har gått sprintrenn i WC i sveitiste Davos, mens Amalie Håkonsen Ous gikk tre løp i Skandinavisk Cup i Finland. I tillegg har andre løpere levert varene i konkurranser i Norge.

Best av alle var Ola Spigseth, som søndag gikk inn til en meget sterk 2.plass i klassen M18 i Sjusjørennet. Han var 18 sekunder bak vinneren, Jørgen Schølberg fra Tynes/Team Tronfjell, men hadde 6 sekunder til gode på Bjarte Bjertnes fra Jevnaker på tredje plass.

Sondre Bjørkeng Pedersen deltok også i samme ritt, men nøyde seg med en 32.plass i klassen M19/20

Menn 18 år topp 5

1 Jørgen Schølberg Tynset/Team Tronfjell 31:10
2 Ola Spigseth Nes Ski 31:28 00:18
3 Bjarte Bjertnes Jevnaker idr Ski 31:34 00:24
4 Fredrik H. Owren NTG-L/Lillehammer Ski 31:43 00:33
5 Audun Nordaas Strandbygda IL 31:45 00:35

Lørdag var det flere løpere som deltok på Hakadalsrennet i Varingskollen. Her kan vi i korthet fortelle følgende:

Silje Christine Berg-Knutsen gikk inn til en sterk 10.plass av 52 startende i klassen Jenter 15 år. I samme klasse gikk Elise Mobrenna inn til 38.plass

Erlend Spigseth gjorde sine saker bra og endte på 20.plass av totalt 61 startende i klassen gutter 13 år, mens Martin Spigseth endte på 19.plass av 74 startende i klassen Gutter 15 år. Gode plasseringer av begge to.

Som om ikke det er nok så har løpere fra Nes Ski deltatt i Sparebank 1 Cup, samt at det har vært skirenn for løpere fra 8 år og eldre begge dager.

Nes Ski skriver på sin facebookside at tross vanskelige smøreforhold var det en innsatsen langt over hva en kan forvente av både utøver og støtteapparat.