Nes/Ullensaker G16 avgjorde matchen i midtperioden

Gutter 16 år. Nes/Ullensaker – Kristiansand 6-3 (0-0,5-1,1-2)

Nes/Ullensaker tok en oppskriftmessig og komfortabel seier over Kristiansand lørdag. Dagen etter var det duket for nytt oppgjør. Det skulle målmessig bli en litt jevnere match.

Målløst etter første periode ble til strålende andre periode

Ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene i første periode, men i midtperioden klinket Nes/Ullensaker til med storspill. Det første målet ble satt inn av Vegard Sundheim Sandum etter tre miniutter. To minutter senere fulgte Mikael Olsen Flatner opp med å doble ledelsen etter assist fra Marcus Aasvangen. Hjemmelaget fortsatte å gønne på og sju minutter ut i perioden var det dags for 3-0. Denne gangen var det igjen Sundheim Sandum som fant veien til nettmaskene. Kristiansand reduserte etter hvert til 3-1, men hjemmelaget svarte med å gå rett opp i 4-1. Denne gangen var det spiller nr 88 Tage Gebecke Slydal som var sist på pucken før den gikk i nota. En meget god periode fra vertene ble toppet med at toppscorer Vegard Sundheim Sandum satte inn sitt tredje og Nes/Ullensaker femte for dagen.

God kontroll i siste periode

Gjestene fra Kristiansand reduserte to ganger i den siste perioden, men Storm René Grinden helte kaldt blod i bortelaget håp om poeng med å fastsatte sluttresultatet til 6-3.

Vegard Sundheim Sandum (3+0), Mikael Olsen Flatner (1+0), Tage Gebecke Slydal (1+0), Storm René Grinden (1+0), Mats Skrede (0+1), Marcus Aasvangen (0+1), Leon Amandus Hansen Aasen (0+1), Aurora Lisel Winther-Johannessen (0+1), Leon Aleksander Juliussen Lundsten (0+1) og Erik Ludvig Nesje Christell (0+1)

Nes/Ullensaker stilte med følgende lag: Sverre Vangen, Leon Amandus Hansen Aasen, Aurora Lisel Winther-Johannessen, Elis Olavi Aspholm, Jaroslav Vaido, Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Mats Skrede, Vegard Sundheim Sandum, Storm René Grinden, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Marcus Aasvangen, Kevin André Bjerknes-Hagen, Erik Ludvig Nesje Christell, Herman Oskar Brennum, Tage Gebecke Slydal og Mikael Olsen Flatner