Nes/Ullensaker med storseier over Kristiansand lørdag

Gutter 16 år. Nes/Ullensaker – Kristiansand 8-1 (2-0,4-1,2-0)

Lørdag spilte Nes/Ullensaker sin første av to hjemmekamper i helgen mot Kristiansand. Laget vant begge oppgjørene i Kristiansand og matchen som ble spilt i Jessheim  is og flerbrukshall startet veldig bra for hjemmelaget som tok ledelsen ved Vegard Sundheim Sandum etter tre minutter. Samme spiller var på farta like før første periode var over og doblet ledelsen. Aurora Lisel Winther-Johannessen var nest sist på pucken ved begge scoringene.

Sa takk og farvel til motstanderen i andre periode

Kristiansand reduserte til 2-1 halvveis ut i andre perioden, men da satte Nes/Ullensaker på turboen og i løpet av de ti neste minuttene så satte de inn fire scoringer og kunne gå til pause før siste periode med en komfortabel 6-1 ledelse.

Nes/Ullensaker fortsatte overkjørselen i den siste perioden. Kampens målkonge, Vegard Sundhiem Sandum satte inn sitt femte og lages sjuende etter to minutter, før Erik Ludvig Nesje Christel fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 8-1 på pasning fra Lisel Winther-Johannessen.

Mål Nes IK: Vegard Sundheim Sandum (5+0), Aurora Lisel Winther-Johannessen (1+3), Marcus Aasvangen (1+0), Erik Ludvig Nesje Christel (1+0), Leon Amandus Hansen Aasen (0+3), Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll (0+1), Storm René Grinden (0+1). Mikael Olsen Flatner (0+1), Tage bebecke Slydal (0+1)

Nes IK stilte med følgende lag: Sverre Vangen, Leon Amandus Hansen Aasen, Aurora Lisel Winther-Johannessen, Elis Olavi Aspholm, Jaroslav Vaido, Adrian Nicolai Sandberg-Schjoll, Mats Skrede, Vegard Sundheim Sandum, Storm René Grinden, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Marcus Aasvangen, Kevin André Bjerknes-Hagen, Erik Ludvig Nesje Christell, Herman Oskar Brennum, Tage Gebecke Slydal og Mikael Olsen Flatner