NM-bronse til Vilde Marie Holt

Vilde Marie Holt (helt til høyre) tok bronse i kvinnenes Enduro

Fra 7.plass i VM-runde til NM-bronse 

For to under to uker siden var Vilde Marie Holt i Marco de Canavases i Portugal og kjørte løp. Det startet med en nedtur hvor hun skadet seg og måtte bryte ett løp, men dagen etter var hun igjen tilbake på sykkelen og sikret seg årets første VM-poeng med en syvendeplass.

Etter løpet bar det rett hjem i karantene for å rekke NM på Jevnaker i helgen som var. Dessverre rakk hun ikke kvalifiseringen, dermed var hun ikke så forberedt som ønsket med tanke på løypevalg osv. Hadde oppladingen vært optimalt, hadde hun vært favoritt, men siden forberedelsene ble som de.

NRK viste løpet

20-åringen fikk en god start fra en vanskelig posisjon, men allerede i den første svingen rotet hun det til og krasjet med annen utøver. Mette Fidje benyttet sjansen til å stikke fra konkurrentene og suset inn til en overlegen seier. Bak henne kjempet Vilde Marie Holt og Andrine Olstad en durabelig kamp om andre og tredjeplassen. Olstad ledet til et lite stykke inn i dem femte av fem runder, men 20-åringen fra Skogbygda sneik seg forbi og trodde hun skulle klare å sikre andreplassen med trygg kjøring.  Andrine Olstad fant et smartere veivalg helt på tampen og smatt forbi og sikret seg andreplassen i løpet. Dermed måtte den tøffeste jenta fra Skogbygda nøye seg med tredjeplassen.

Vilde Marie Holt skriver følgende på sin facebookside

Gratulerer til Mette og Andrine med Gull og Sølv!

Tredje plass på meg…Jeg får si som faren til Emil: Venta du bara!!

NM har aldri spilt på lag med meg så hvorfor skulle det gjøre det nå?

Tror faktisk jeg har større sjanse til å bli verdensmester.

Men jentene er gode og når jeg og Anita kjemper om samme spor og ingen gir seg, ja da smeller det da. (Respekt Anita for du er tøff)

Kom akkurat hjem fra sykehus etter røntgen av fot og hånd. Donaldkul på foten så umulig med sko og greit vondt her og der men ingen brudd.

Jeg har ikke plass til flere 3 plasser nå, har skapet fullt. Det er bare en ting å gjøre og det er å trene på og bli bedre!!

Neste løp er SM til helgen og der har jeg fått beskjed om å fullføre og får ikke «lov» å tenke plassering. Greit nok, skal prøve å tusle gjennom SM uten noe drama.(gitt at jeg får på støvlene da)

Gøy med nytt konsept og NRK.

Her krasjer hun med en konkurrent

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg