Nok et stortap for Haga

Haga-trener Thomas Håkonsen og hans mannskap har fått en tung start på sesongen med to store tap. Forhåpentligvis løsner det i neste kamp, hjemme mot Løvenstad 2.

Bøn – Haga 10-1 (5-0)

Haga har fått to skikkelige trøkker i trynet i de to første kampene som nyopprykket lag i 8.divisjon. I seriepremièren måtte Hauerseter 2 finne frem kuleramma for å holde orden på målene som rant inn bak Haga sin keeper.

Til tross for stortapet i første serierunde hadde Haga-spillerne tro på poeng mot Bøn. Sist gang lagene møtes var i september i fjor og da endte kampen 1-1. Denne gangen skulle det gå atskillig verre. Bøn tok ledelsen allerede etter tre minutter og gikk senere opp til 2-0. Da fikk Haga en eventyrlig mulighet til å redusere, men headingen fra kort hold smalt i tverrliggeren. Nærmere enn det kom ikke bruntrøyene i første omgang. Da lagene gikk til pause hadde hjemmelaget scoret ytterligere tre mål.

I andre omgang fortsatte målene å trille inn for Bøn og de ga seg ikke før de passerte tosifret. Trond Rasmussen «pyntet» litt på resultatet med sitt trøstemål, men det hjalp ikke mye. Uansett, årets første mål er i boks for Haga, som til slutt tapte kampen 10-1. Da er det kanskje ingen hemmelighet at Haga ligger helt nederst på tabellen etter to kamper med null poeng og 1-24 i målstatistikken.