Nordicbet har nominert Lars Ivar Slemdal til en av tidenes beste stoppere i breddefotballen

 

Som høy og solid midtstopper er Lars Ivar Slemdal en garantist for både scoringer og gule kort

Sist sesong kåret Nordicbet tidenes mest legendariske toppscorere i breddefotballen. Nå er tiden inne for å se på de som spiller en like viktig rolle, men som sjelden får like mange overskrifter – stopperkjempene.

Nordicbet sin breddefotball-ekspert kårer de mest legendariske midtstopperne i lavere divisjoner.

Av Jørgen Tjærnås, NordicBets breddefotballekspert

Problemet med en kåring som dette er selvsagt at de beste ikke forblir i bredden for alltid. Er du god nok får du sjansen høyere opp, og derfor har en del gode kandidater falt ut av lista. Jeg har i utgangspunktet satt grensen for å komme med på å ha spilt maks én sesong på de to øverste nivåene, men noen tvilstilfeller har likevel fått komme med.

For dette er tross alt en hyllest av de kuleste stopperne vi har fått se i 2.-, og 3.- og 4. divisjon.

Lars Ivar Slemdal

Klubber: Raumnes & Årnes, Ull/Kisa, Moss, Bærum

Har teknisk sett to sesonger i 1. divisjon for Ull/Kisa, men ettersom det ble lite spilletid i første sesong (og jeg tross alt bestemmer reglene selv) får han komme inn på lista uansett. Har åpenbart en ting for klubber i gult og svart i nærheten av Oslo.

Slemdal er neppe så ufin som navnet antyder, men han har de typiske karakteristikkene som utgjør en solid, gammeldags midtstopper: Fysikk som gjør ham vond å møte, samtidig som han både noterer seg flittig når det kommer til dødballscoringer og gule kort.

Tok steget fra 4. divisjon i Raumnes & Årnes til Ull/Kisa før 2012-sesongen, men måtte nøye seg med spill for andrelaget. I 2013 fikk han fire innhopp før det ble utlån til Moss. Var fast da Ull/Kisa rykket ned i 2014, men året etter ble det mest spill for andrelaget. Da satte han kursen mot Bærum, hvor kapteinen nå går på sin sjette sesong.

Den 194 cm høye stopperen noterte seg for solide 10 scoringer og 21 gule kort mellom 2017-19 før forrige sesong ga 0 (!) mål og bare 2 gule kort. Slemdal er et naturlig siktepunkt på dødballer, og inne i femmeteren er han vanskelig å stoppe når ballen daler ned.

Du kan lese hele til Jørgen Tjærnås her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg