Norge tapte mot søta bror

Rune Kandal, Jørgen Jalland og Fredrik NIlsen synger som best de kan nasjonalsangen

Norge – Sverige 2-3   (1-0, 1-2,0-1)

Norge har ikke fått det helt til å stemme i EBSL divisjon B. Til tross for at 7 av 11 lag gikk videre, endte alle innledende kamper med tap, og med det var laget ute av kampen om å spille om opprykk til divisjon A. Fredrik Nilsen & Co avslutter turneringen med to plasseringskamper. ( kampen om 9,10 og 11.plassen)

Tidlig lørdag morgen var det duket for den viktigste kampen av alle kamper, nemlig den mot søta bror. Et svensk lag som slo puljevinner Kasakhstan, men som allikevel endte sist i sin pulje

Norsk ledet to ganger, men tapte til slutt

Kampen startet med to lag som følte på hverandre, uten å komme til noen skikkelige målsjanser. Men ett mål skulle det bli. Åtte minutter ut i matchen kranglet Jørgen Jalland med seg ballen utpå høyrekanten og fikk feid av gårde et skudd som sneik inn ved motsatt stolpe.

To minutter ut i andre perioden utlignet Sverige til 1-1, på et litt heldig tildelt frispark. Spillet bølget frem og tilbake, men etter ti minutter vartet Norge opp med et praktangrep som til slutt endte hos Elverum, som pirket ballen over målstreken. Dessverre gikk det ikke mer enn ett minutt før Sverige utlignet til 2-2., som også var resultatet etter to perioder.

Mot slutten av tredje periode begynte man å se for seg ekstraomganger, men med litt over ett minutt igjen å spille satte Sverige inn sitt tredje mål for dagen. Et langt utkast fra keeper til en svenske, ble lagt igjen til en lagkompis, som dunket ballen i mål. Norge jaget utigning og fikk avsluttet to ganger, men ingen av de fant veien til nettmaskene. Dermed måtte Norge for fjerde gang i turneringen gå fra stadion med tap.