FUVO – Gjøvik-Lyn 0-1
Raufoss 2 – Toten 4-0
Ull/Kisa 2 – Elverum 0-2
LSK 2 – Kongsvinger 2 3-2

Største overraskelse denne serierunde: Vanskelig, FUVO hadde ett poeng i lomma til langt på overtid, men kan ikke kalles overraskelse da de taper. Dermed ender vi opp med Raufoss 2 sin klare seier over Toten. I utgangspunktet gikk alle tipsene inn.

Flest scoringer denne serierunden: Raufoss 2 sin 4-0 seier over Toten

Største seier denne serierunden: Raufoss 2 sin 4-0 seier over Toten

Fun fact: Preben Finstad scoret i sin tredje strake kamp for Brumunddal og er med det den eneste spillere som har scoret i alle serierundene. Dessverre så har fotball.no tatt vekk brassesparket hans mot LSK2.

Spillere med minimum to scoringer denne serierunden:

Elmahdi Bellhcen (Elverum mot Ull/Kisa 2); Sander Werni (Raufoss 2 mot Toten)

Toppscorer NTL avd 1:

4 mål Rocky Lekaj (Gjøvik-Lyn)

3 mål Magnus Solum (Elverum), Preben Finstad (Brumunddal)

2 mål: Nikolai Knezevic (Nybergsund),Kristian Thorseim Selmer (KIL 2 ), Mustafa Hassan Ahmad (Gjelleråsen) ,Strahinja Latkovic (Gjelleråsen), Daniel Kraska (Toten), Eirik Karlsen Steine (Gjelleråsen), Ryan Lee Nelson (Gjøvik-Lyn), Arne Ravndal (Gjøvik-Lyn), Michael Phillipe Bal Singh (Lørenskog), Elmahdi Bellhcen (Elverum), Jesper Andreas Grundt (Kongsvinger 2), Kasper Erichsen Amdal (Stovner), Mikkel Gran Frankmo (Brumunddal), Sander Werni (Raufoss 2)

———

Av 7 kamper så endte kun to av de med hjemmeseire. Da skulle man kanskje tro at det var flere overraskelser, men den gang ei. Alle forhåndstipsene gikk inn.

To lag som begge løper mye, men med litt forskjellig spillestil. Grorud liker å kose seg med kula, mens Gjelleråsen er litt mer direkte i spillestilen. Tidlig ledelse og tomålsledelse etter en halvtime ble toppet med rødt kort på en Grorud 2-spiller like før pause. Dermed var kampen i realiteten avgjort før lagene tok fatt på de siste 45 minuttene. Med et kvarter igjen å spille satte Simon Zupanic Bakken spikkeren i kista da han fastsatte sluttresultatet til 0-3 til Gjelleråsen.

Viktig kamp for begge lag. Stovner stod med to strake tap, mens Brumunddal stod med fire etter at protesten mot LSK 2 gikk i deres favør. Finspillet var lagt til side og det ble kriging fra start til slutt. Nykommer Preben Finstad sendte Brumunddal i ledelsen etter en halvtimes spill. Det betyr at Finstad er den eneste spilleren i avdelingen som har scoret i alle tre serierundene. En fortjent ledelse, som ble til 0-2 etter 65 minutter. Stovner brukte mye av tiden på å kjefte å smelle i stedet for å spille ball. Hele sju gule kort ble delt ut, fire til hjemmelaget og tre til gjestene fra Brumunddal.

Både Nybergsund og Lørenskog har ambisjoner om å kjempe om opprykk, men Nybergsund har slitt veldig i seriestarten. Mot Lørenskog klarte de aldri å komme opp på nivået til gjestene, og vondt ble til verre da Oscar Vicente Mendes fikk sitt andre gule og dermed rødt kort sju minutter ut i andre omgang. Laget fra Trysil prøvde seg på en sluttspurt, men Lørenskog holdt unna og tok sin andre seier av to mulige

I utgangspunktet Davids kamp mot Goliat, men FUVO ga gjestene fra Gjøvik kamp helt til siste spark på ballen. Laget lå godt i ramma, samtidig som de kom til noen gode målsjanser som fort kunne endt med scoring. Gjøvik-Lyn var best i banespillet, men sleit med å trenge gjennom muren med FUVO-spillere. Men fem minutter på overtid endte en FUVO-avklaring fra målstreken i beina på Arne Ravndal og inn i mål.

At det var Toten som stod med full pott etter to kamper og Raufoss 2 uten poeng, var vanskelig å se. Hjemmelaget var flere hakk vassere og bedre en Totningene og tok en fortjent 4-0 seier, etter to mål i hver omgang.

De unge Kisa-gutta holdt bra stand i 77 minutter, men så scoret Elverum to mål og vant kampen. Selv om Elverum ikke har imponert i noen av sine tre kamper, så står de allikevel igjen med full pott. Det er det bare Gjøvik-Lyn, Gjelleråsen og Lørenskog(2 kamper) som kan  skryte av.

Begge lagene stilte med mange spillere fra a-stallen. Sånn sett burde det bli en grei hjemmeseier med tanke på at a-laget til LSK spiller i Eliteserien, mens KIL befinner seg i PostNord-ligaen. Mange trodde nok at kampen var kjørt da Jonatan Braut Brunes slo tunnel inne i boksen før han fintet ut keeper og satte inn 3-1 rett før pause.  Men hjemmelaget senket seg og KIL 2 hadde godt tak på matchen i andre omgang. Dessverre for de kom ikke den andre reduseringen før det kun var fire minutter igjen å spille. Allikevel kom de til en siste målsjanse, men avslutningen smalt i nettveggen.