Norsk Tipping-ligaen avd 1. Vi presenterer Grorud 2

Grorud logo

 

Feiret 100-års jubileum med to opprykk

Grorud kunne i fjor feire 100 års jubileum med opprykk for både a-laget og rekruttlaget. Første laget rykket for første gang opp til OBOS-ligaen, mens Grorud 2 i 2019 rykket opp til Norsk Tipping-ligaen. Klubben har fått nytt dekke på Grorud match kunstgress som de er meget fornøyde med.

Endelig tilbake i NTL

Grorud 2 befant seg i mange år i 4. og 5.divisjon, men i 2012 endte de på 2.plass i 4.divisjon og rykket med det opp til 3.divisjon for første gang. Laget beholdt plassen uten alt for store problemer de tre første årene, men da 3.divisjon ble halvert og vel så det i 2016, så holdt det ikke med 37 poeng og 7.plass. i de to neste sesongene endte laget på 4.plass i 4.divisjon, men i 2019 var det tid for nytt opprykk. Laget vant serien med fem poeng med til KFUM og hele 12 poeng ned til Oslojuvelene. Laget måtte riktignok gjennom et sluttspill mot Skeid 2 og Nesodden, men til slutt kunne de juble for comeback i NTL.

Vi har tatt en prat med utviklingsleder i Grorud, Torgeir Helgen, som kan fortelle at laget har fått treng godt hjemme på ny bane med undervarme og vært på treningsleir i Spania. Verdifulle treningskamper med varierende resultater.

Hva er lagets målsetning for årets sesong?

 • Utvikle flest mulig spillere opp til A-laget og beholde plassen i 3. div.

Hvem tror du vil kjempe i toppen av tabellen?

 • Jeg regner med at Elverum og Lørenskog blir veldig solide. Bak dem tror jeg det er mange lag som konkurrerer ganske jevnt.

Hvem tror du vil slite i bunnen av tabellen?

 • Jeg kjenner ikke divisjonen så godt fra før, men det ser ut som det kan bli veldig jevnt mellom mange lag.

Hvilken spiller hos dere selv har du størst forventning til i årets sesong?

 • Vi har mange unge spillere som kommer til å levere i år. Forventningene er høye til alle. Ian Barobe har levert godt for A-laget mot tøff motstand i vinter og er kanskje den som er nærmest A-lagsplass akkurat nå.

Hvem i laget tror du vil ta størst steg fremover i løpet av året?

 • Dette er det viktigste vi driver med og det er hard konkurranse om hvem som utvikler seg mest. Umulig å spå. Gleder meg til å se hvem som tar størst steg.

Hvem tror du blir toppscorer i avdelingen og hvem tror du blir lagets?

 • Jeg tror vi ender med mange offensive spiller som scorer et jevnt antall mål og ingen som skiller seg veldig ut.

Hva er lagets sterkeste side?

 • Vår sterkeste side er at vi blir bedre gjennom sesongen og lærer av utfordringene vi møter. Hvis et lag slår oss på vårsesongen så kommer de til å slite på høsten. I tillegg har vi mange gode, lekne tekniske spillere på laget.

Spillere inn: Vegard Storsve (Lillestrøm), Liiban Abadid (KFUM), Ian Barobe (Vålerenga. Lån gjort permanent), Remi Jensen Telle (Rommen), Odin Berre (Bærum)

Spillere ut: Benjamin Jakobsen Hristov (Gjelleråsen), Robin Husom Jørgensen(fristilt), Nabil El Hor (fristilt), Sander Munkejord (Årvoll)

Stallen

Abbas Ahmad, Vegard Storsve, Liiban Ahmed, Liiban Abadid ,Mathias Stær-Jensen, Ian Barobe, Mohammed Ali Akhtar, Sobhan Popal,Pedram Bakhti, Remi Jensen Telle,Oualid El Hor, Sebastian Paulos,Ibi Jamméh, Arian Ahmad, Thomas Næss Totlandsdal, Odin Berre, Nicolai Arun Jacobsen, Ayoub Hamoud, Leander Thelle, Mark Daniel Reyes

Resultater i treningskamper

0-0 Lørenskog

1-4 Lyn

3-2 Strømsgodset 2

2-3 Gjelleråsen

Hva er deres tabelltips?
Ønsker ikke å tippe tabell.

Hjemmeside/Facebookside

grorud-il.no

Grorud IL på facebook.

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg