Norsk Tipping-ligaen avd 1.Vi presenterer Ull/kisa 2

Ull/Kisa logo

Ullensaker/Kisa ble stiftet så tidlig som 16.desember 1894 og er en klubb som holder til på Jessheim. A-laget befant seg så sent som i 1996 i 4.divisjon, men fra og med 1999 har 2.divisjon vært det laveste nivået. Klubben har nytt godt av utbyggingen av flyplassen og vokst seg til å bli en stor klubb. Rekruttlaget har stort sett befunnet seg i 3.divisjon de ti siste årene etter opprykket fra 4.div i 2010. Etter flere sesonger rett over nedrykksplass, måtte de ta den tunge veien ned i 4.divisjon i 2016, da man la om 3.divisjon og kun de fire-fem beste beholdt plassen. Gjorde en meget svak 2017 sesong hvor man endte på 6.plass, men slo hardt tilbake året etter. Sikret opprykket på bekostning av FUVO, hele sju minutter på overtid i den siste serierunden. I 2019 leverte laget en solid sesong som endte med en 9.plass, med god klarering til nedrykksstreken.

 

Vi har tatt en prat med Fredrik Aasmund Eliassen, hovedtrener for rekruttlaget til Ull/Kisa. Han kan fortelle at rekruttlaget var godt i gang med sesongen før coronaen slo til. Nå har de kommet godt i gang med forberedelsene og gleder seg til en ny sesong i Norsk Tipping-ligaen.

Han forteller videre at de jobber hver dag med å bygge kultur og utvikle hver enkelt spiller og at det er fokuset før-sesongen, sesongen og tiden etter sesongen.  Målsetningen er å utvikle flest mulig spillere til A-laget i løpet av sesongen.  Han forteller avslutningsvis at han har store forventninger til hele troppen og ønsker å se utvikling hos alle gjennom sesongen.

Fredrik Aasmund Eliassen ønsker ikke å svare på spørsmål om andre lag, da han og Ull/Kisa kun har fokus på eget lag og egne spillere.

Stallen

Keepere: Jesper Sylstad, Martin Snøtun (Fra Frogner)

Forsvar: Markus Gulliksen, Sebastian Erdal, Sebastian Dale, Sindre Enderud, Christopher Notoane, Birkay Chamran, Sebastian Stokke, Mathias Løkken

Midtbane :Tengel Fredriksen, Elias Solberg, Philip Melheim, Vegard Servold (Fra Sørumsand), Sondre Emilsen

Angrep: Eskil Ous, Fredrik Ullersmo, Elias Barnes, Sebastian Cotrau, Saber El Hasser, Henrik Loe Nielsen, Filip Da Silva

I tillegg blir det brukt spillere fra A-laget.

 

Vår hjemmeside er: ullkisafotball.no

Ull/Kisa 2 de fem siste sesongene:

2015: 11pl 3.div

2016: 11pl 3.div

2017 6pl 4.div

2018 1pl 4.div

2019 9pl 3.div

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg