Norsk Tipping-ligaen. Vi presenterer Elverum

 

Heislaget Elverum

Elverum Fotball ble stiftet i 1907 og er en del av Elverum Idrettslag. I 1992 kom laget på 5.plass i 1.divisjon, men laget har i mange år kjørt heis mellom 2. og 3.divisjon og 2. og 1.div.  Opp det ene året, ned det andre. Fra 2000 til 2006 vant de 3.div fire ganger og rykket tre ganger ned fra 2.div.

Rykket opp fra 3.div i 2010 og fra 2.div i 2012. Rykket ned i 2013, men etter tre gode sesonger i 2.div med 3.-2.- og 1.plass i 2016, var de på nytt oppe på nest øverste nivå i 2017. Dessverre røyk plassen i siste serieomgang. I 2018 endte laget på 6.plass i 2.div, men i 2019 skulle vondt bli til verre. For andre gang på tre å rykket man ned etter å ha tapt den siste seriekampen.

Rune Larsen hos Elverum kan fortelle at oppladingen til årets sesong fikk veldig bra, helt til Corana slo til. Gode resultater i treningskampene, god balanse i laget, siden di beholdt stammen i laget. I tillegg har laget mange nye lovende unge spillere som er på vei opp.

 

Resultater treningskamper:

Strømmen 3-0

Rommen 3-2

Asker 3-1

Nybergsund 3-0

Brumunddal 3-1

Kongsvinger 1-3

Tynset 3-2

 

Med sterke resultater mot god motstand er det ikke rart at klubben har som målsetning å rykke opp. Larsen tror Elverum sine hardeste motstandere i årets sesong vil være Gjøvik-Lyn, Lørenskog og Gjelleråsen.  I den andre enden av tabellen tror han at Toten, Brumunddal og Grorud 2 vil befinne seg.

Hvilken spiller hos dere selv har du størst forventning til i årets sesong og hvem tror du vil ta de største stegene i løpet av 2019.

 • Har størst forventning til Julian Rullier, men jeg tror og håper Amund Øverby og Deni Magomadov vil ta de største stegene i løpet av årets sesong

Når det gjelder toppscorertittelen i avdelingen så har han størst tro på at lagets egen Magnus Solem vil banke inn flest mål i årets Norsk Tipping-Ligaen avd 1

Hva er lagets sterkste side?

 • Godt organisert og erfaring fra høyere divisjoner.

Spillere inn: Andras Hippe Fagereng (lån HamKam), Amund Øverby (jr), Julian Rullier (fra Nybergsund), Matheus Scavardoni (fra Wembley FC), Deni Magomadov (jr), Jørgen Lunde (jr), Brian Johansen (5.div) og Ludvik Langseth (5.div)

Spillere ut: Andreas Østeraas, Martin Heiberg, Mads Lyngen, Erik Nordengen, Sander Eng Strand, Sabri Khattab, Brian Stangnes, Bawi  Mang, Awat Peyghambernejad og Ulrik Balstad

Stallen:

Keepere: Emil Holst, Andreas Heggen, Andras Hippe Fagereng, Amund

Forsvar: Amund Øverby, Ådne Midtskogen, Nikolai Aas, Erlend Eggen Persgård, Jørgen Lunde

Midtbane. Daniel Dalehaug, Marko Jondic, Evind Holte Tøråsen, Kristian Eriksen, Dani Magomadov, Ludvik Langseth

Angrep: Jan Inge Lynum, Magnus Solum, Georg Flatgård, Julian Rullier, Mateus Scavardoni, Karls Johan Olsen, Brian Johansen, Tamirlan Magomadov.

 

Hjemmeside/Facebookside

https://www.elverumfotball.no/portal/arego/club/84

https://www.facebook.com/elverumfotballelite/

 

Tabelltipset fra Elverum:

 1. Elverum
 2. Lørenskog
 3. Gjøvik-Lyn
 4. Gjelleråsen
 5. Nybergsund/Trysil
 6. Kongsvinger 2
 7. LSK 2
 8. Rommen
 9. Ull/Kisa 2
 10. Raufoss 2
 11. FUVO
 12. Grorud 2
 13. Brumunddal
 14. Toten

Denne artikkelen er sponset av

 

Auli Honning

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg