Ny 3-0 seier til Team Nes G16

Team Nes – Skedsmo 3-0 (1-0)

1-0 til pause etter en jevnspilt første omgang

Etter den gode kampen mot Ull/Kisa sist, var det denne gangen dukket for hjemmekamp mot Skedsmo 3. Team Nes-trener Allan Hegli forteller at de startet med den samme vellykkede kampplanen som de hadde mot Kisa.

• Kampplanen funket fra start og det tok kun sju minutter før vi tok ledelsen. Lars Christian Opsahl Garsjø møtte en godt slått corner fra Jone Risvik Paulsen, og klarte å trøkke ballen inn over målstreken. Men i motsetning til Kisa-kampen, klarte Skedsmo å spille av presset vårt og vi sleit med å tå tak i kampen. Kampen bølget derfor frem og tilbake med brukbare sjanser til begge lag. Men uten flere scoringer.

To mål og solid spill i 2. omgang

I 2. omgang la Team Nes om presset og klarte å stoppe oppspillsmønsteret til Skedsmo. Dette gjorde sitt til at hjemmelaget klarte å få mer tak i kampen. Etter 67 minutter fikk vertene et frispark ca midt på Skedsmo sin banehalvdel litt ute på siden. Herman Berg Smith slo et perfekt frispark til Stian Wåler Johansen, satte ballen kontant i mål. Rett før slutt var keeperen til Skedsmo ute og roter det til for seg selv da han skulle banke ballen vekk. Avklaringen gikk rett til Alexander Gram Andersen, som satte kula kontrollert i det åpne målet. 3-0 blir også sluttresultatet.

• Gutta leverer en god 2.omgang etter vi fikk justert presset, og for andre kamp på rad holder vi nullen bakover. Dette lover godt for de resterende kampene, fastslår Team Nes-trener Allan Hegli ovenfor Nesfotballen.

Team Nes stilte med følgende tropp: Bjørnar Knapskog-Hope, Kristian Gjestad, Lars Christian Opsahl Garsjø, Jone Risvik Paulsen, Emil Torbergsen Thorvik, Thomas Marsdal, Mads Sann Laget, Martin Nafstad Bjerkestrand, Anders Huser Bølge, Kenneth Codera Marguez Larsen, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Lindstad, Herman Berg Smith og Stian Wåler Johansen