Knepen ettmålsseier til Haga G14 over Korsvoll

Gutter 14 år   Haga – Korsvoll 17-16 (8-7)

Det var et storvokst lag som stod på andre siden, så her skulle det unge Hagalaget få bryne seg. Bortelaget åpnet med 2 scoringer, før bruntrøyene utlignet. Siden fulgte lagene hverandre i målprotokollen frem til 4-4 halvveis i omgangen. To gode forsvar og 2 gode keepere var grunnen til at det ikke var noe målkalas. Men da tok hjemmelaget initiativet og satte opp tempoet. De greide å skaffe seg en 2 målsledelse som nesten holdt frem til pause. Noen sekunder før halvtid, satte bortelaget inn omgangens siste mål og det stod 8-7 til Haga på måltavla.

Pausepraten ble at Hagaguttene måtte stresse litt ned, og kjøre de avtalene de ble enige om. Ikke gå i “krigen” mot det fysisk større og sterkere bortelag.

Haga åpnet scoringsballet i den andre omgangen. Men gjestene svarte kjapt og utlignet rett etterpå.  Siden fulgte lagene hverandre i målprotokollen frem til 14-14 halvveis i omgangen. Haga scoret da 2 ganger, og skaffet seg en liten ledelse. Den greide de å holde frem til noen sekunder før full tid. Da scoret Korsvoll kampens siste mål og fastsatte sluttresultatet til 17-16 for hjemmelaget. Nok en seier for disse gutta. Leverer i hver eneste kamp. Nå venter A-sluttspill etter jul

Haga stilte med følgende lag: Marius Qvigstad (keeper), Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen, Sebastian Berg Olsen, Nicholas Reklev, Daniel Baraas og Benjamin Sefring.