Ny god helg av R&Å Futsal

Etter en sesonginnledning med mange ettmålstap har det nå endelig løsnet for R&Å sine futsallgutter. Etter å ha avsluttet 2019 med seier over Vålerenga fortsatte de den gode trenden med å ta fire poeng på to kamper forrige helg.

R&Å – Klemetsrud 7-1

Lørdag var det duket for matcher mot Klemetsrud og Lambertseter. Kampen mot tabellnabo Klemetsrud startet på best mulig måte for R&Å-gutta som tok ledelsen allerede i det første minuttet ved Håkon Drengsdal. Etter halvspilt omgang utlignet Oslo-laget, men fire minutter før pause sendte Hossein Amiri de blåkledde opp i ledelsen 2-1.

Det bølget litt frem og tilbake i starten av andre omgangen, men mot slutten eksploderte det. Med tolv minutter igjen å spille økte Simen Holter til 3-1. To minutter senere satte Håkon Drengsdal inn sitt andre og R&Å sitt fjerde for dagen. Klemetsrud hadde fremdeles et lite håp om poeng, men så smalt det to ganger i løpet av ett minutt, og med det var det game over for Klemetsrud. Simen Holter scoret det første, mens Drengsdal satte det andre. Like før slutt fastsatte Hossein Amiri sluttresultatet til 7-1 til R&Å futsal.

R&Å – Lambertseter 2-2

En time senere var det Lambertseter som stod på den andre banehalvdelen. En tøff motstander som lå på tredjeplass før oppgjøret. Denne gangen var det R&Å som fikk en midt i fleisen allerede etter to minutter. Resultatet holdt seg til et lite stykke ut i andre omgangen, da utlignet først Sølve Dahlin Sæter, før Thomas Sund Buseth noen minutter senere sendte R&Å i ledelsen 2-1. Dessverre holdt ikke ledelsen helt inn, for med fire minutter igjen å spille utlignet Lambertseter til 2-2, som også ble sluttresultatet.

Men alt i alt nok en god dobbeltrunde for R&Å, som nå har spilt fem kamper på rad uten tap. De har klatret opp på 7.plass og er nå kun fire poeng bak Lambertseter på tredjeplass.

Neste kamp for R&Å futsal er lørdag 2.februar hvor de møter Vestli og Høybråten/Stovner

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Gøran Haga, Håkon Drengsrud Thomas Sund Buseth, Hossein Amiri, Simen Holter, Sølve Dahlin Sæter og Kjetil Elverum