Ny hjemmeseier til R&Å og 4.plass etter halvspilt serie

Eivind Sveinhaug scoret et pent mål mot Eidsvold Turn 2

R&Å har spilt to seriekamper som vi ikke har rukket å dekke, men her kommer en liten oppsummering fra bortekampen mot Sørumsand og hjemmekampen mot Eidsvold Turn 2

4.div. Sørumsand mot R&Å 2-1 (2-0)

Svak kamp ga ingen poeng

R&Å reiste til Sørumsand som klare favoritter, men fant aldri rytmen i spillet sitt og hjemmelaget kunne gå til pause med en fortjent 2-0 ledelse etter scoring av Erik Høgberg Pedersen etter 21 minutter og Even Berg Melby etter 28 minutter.

I andre omgang tok R&Å-gutta seg sammen og etter 56 minutter reduserte Petter Hanekamhaug til 2-1. Målet ga gjestene blod på tann og resten av omgangen styrte de det meste som skjedde utpå matta. Dessverre for de blåkledde så ble det mye stress og jag, noe som gjorde sitt til at utligningen aldri kom. Dermed ebbet kampen ut med 2-1 til Sørumsand.

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug og Martinus Slette Granum. Benyttede innbyttere: Mads Elvethun Hansen og Marcus Solberg Damstuen

—————-

4.div R&Å mot Eidsvold Turn 2 3-1 (2-1)

Uten poengtap på hjemmebane

R&Å-gutta var ute etter å revansjere det sure ettmålstapet for Sørumsand i forrige serierunde. Hjemme på eget kunstgress har laget levert varene, men det var gjestene fra Eidsvold som tok ledelsen på et velplassert frispark fra Erik Rud etter 27 minutter. Målet var en vekker for R&Å og ti minutter før pause serverte Petter Hanekamhaug ballen til Eivind Sveinhaug som utlignet til 1-1. To minutter senere leverte hjemmelaget angrepsspill av høy klasse. Ballen endte til slutt hos Mads Elvethun Hansen, som satte inn sitt 10 seriemål for sesongen. Vertene kunne dermed gå i garderoben med 2-1 ledelse etter en god første omgang.

Etter å ha tapt de fem siste kampene så befant Eidsvold Turn 2 seg helt i bunn av tabellen før møte med R&Å. Men i andre omgang så ga laget seriefireren match til døra. Men da de presset på som mest for en utligning, så stod 15 år gamle Marcus Solberg Damstuen frem og gjorde sitt til at R&Å kunne dra hjem seieren. Han scoret riktignok ikke selv, men avslutningen hans traff tverrliggere og på returen var Petter Hanekamp førstemann og fastsatte sluttresultatet til 3-1 med sitt sjette mål for året.

Etter 13 serieomganger ligger R&Å på 4.plass med 22 poeng. Opp til Ull/Kisa 2 er det kun to poeng, mens det er tre poeng ned til Rælingen på femte plass. R&Å avslutter vårsesongen med bortekamp mot Lørenskog 2, fredag 24.juni

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Martinus Slette Granum, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen og Eivind Sveinhaug. Benyttede innbyttere: Øystein Riise Pedersen og Marcus Solberg Damstuen