Ny seier til FUVO G13

Kristoffer Snildal dunket inn kampens siste mål fra straffemerket

Strømmen 2 – FUVO 0-5 (0-2)

FUVO G13 fikk tidvis så hatten passet i de fire første matchene, men spilte på seg selvtillit da laget slo LSK 3 hele 5-1 for en uke siden. Onsdag var det tid for bortekamp mot et Strømmen 2-lag som kun hadde tapt en kamp på sine fem første matcher.

Klassisk undervurdering av Strømmen

Trolig hadde Strømmen-spillerne tatt en titt på tabellen og sett at hadde god margin ned til FUVO på tabellen og at de med seier vil klatre helt opp på 2.plass. Det er et ordtak som heter at man ikke skal selge skinnet før bjørnen er skutt, og det var nok nettopp det hjemmelaget gjorde feil.

FUVO møtte et fysisk Strømmen-lag som spilte på grensen hele kampen. Mye skyldes nok frustrasjonen over eget spill og det at FUVO-gutta tok de litt på senga. Gjestene fra Opakermoen var smartere, beholdt roen og lot dommeren legge lista, mens de fortsatte å spille fotball.

Kruttsterke defensivt – effektive offensivt

William Fossum Østhaug ga gjestene en perfekt start med å sende laget i ledelsen allerede etter 4 minutters spill. Samme spiller doblet ledelsen etter en snau halvtime. Etter 35 gode, men jevne minutter kunne FUVO gå til pause med 0-2 ledelse.

Ti mål på de to siste kampene

Bortelaget var effektive samtidig som de var bunnsolide defensivt hele kampen igjennom. Laget fikk ekstra energi over Strømmen sin smågriste spillestil og trøkket litt ekstra til i hver duell. Ti minutter ut i andre omgang var det tid for gjestenes tredje mål for kvelden. Siste mann på ballen denne gangen var Elias B. Knobloch. Gutta var skikkelig støtet og bare fortsatte å gi stå på for hverandre og etter 51 minutter satte Denis Vidøy spikeren i Strømmen-kista da han la på til 0-4. Fire minutter senere ble lokket satt på da Kristoffer Snildal dunket inn 0-5 fra straffemerket.

FUVO har en kamp igjen for sesongen, den går onsdag 23.september, hjemme mot Bøn

FUVO stilte med følgende tropp. Eirik R. Hegerstrøm, Dennis VIdøy, Mikkel Aasness, Mathias Scharning Lundberg, Emil N. Janen, William Fossum Østhaug, Elias B. Knobloch, Kristoffer Snildal, Jonas D. Skogholt, Tobias Bratterud, Casper Martinsen, Adrian S. Botilsrud og Jesper H, Haugland