Victoria Myrvang Freltofte scoret fem av FUVOs ni mål

Etter å ha tapt stort for Lørenskog 2 i seriepremieren, slo FUVO-jentene brutalt tilbake mot Hvam 2 for en uke siden. Onsdag denne uken var tid for møte med Fjellhamar 3-lag som tapte knepent for Lørenskog for kort tid siden.

Fjellhamar 3 – FUVO 2-9 (0-4)

FUVO effektive i første omgang

Det var en jevn kamp som bølget frem og tilbake i første omgang. Den store forskjellen lå i at FUVO satte sjansene sine. Linnea Fjelland sendte gjestene i ledelsen etter 3 minutter og etter et kvarter stod det 0-3, etter at Victoria Freltofte hadde vært på farten med to scoringer. Sistnevnte spiller var på langt nær ferdigscoret for kvelden. Hun rakk en scoring til før pause og hadde med det laget ekte hat-trick i første omgang. Fjellhamar kom til flere gode muligheter, men FUVO-keeperen hadde gode venner i både stolpe og tverrligger. Tre ganger smalt det rundt henne uten at ballen gikk i nettmaskene.

FUVO-trener Bjørn Fidje forteller at det var litt ufortjent med firemålsledelse, men sa samtidig at det er ikke ulovlig å være effektiv.

Matchvinnere i begge ender av banen

Andre omgangen startet som den første, det skaptes masse muligheter begge veier. Fjellhamar fikk sin velfortjente redusering, bare for å se at FUVO gikk rett opp og økte til 1-5. Hjemmelaget kjempet til seg nok en redusering, men nok en gang gikk det ikke mange minuttene før FUVO svarte. Linnea Fjelland stod for begge målene til bortelaget.

Etter målet klarte Fjellhamar å sette FUVO-forsvaret under litt press, men Sara L. Moen Solberg dro frem den ene gode redningen etter den andre. Mot slutten av kampen ga Fjellhamar-jentene opp og FUVO kunne scoret ytterliggere tre mål de fire siste minuttene. Amalie Louise Bjørnstad, Matilde Ishaug og Victoria Freltofte gjorde sitt til at de røde og hvite kunne juble for 2-9 seier.

Fidje sier til Nesfotballen at FUVO var gode og effektive foran mål, samtidig som de hadde en god sisteskanse i Sara L. Moen Solberg, som vartet opp med flere strålende redninger.

Neste kamp for FUVO er onsdag 2.september, borte mot Lørenskog 2

FUVO stilte med følgende lag: Amalie Louise Bjørnstad, Daniela Myrvang Freltofte, Linnea Fjelland, Liva Åsberg, Matilde Fischer Lyster, Matilde Ishaug, Nora Henrikson, Sarah L. Moen Solberg, Victoria Freltofte, Victoria Østvold Byfuglien og Vilde Sofie Trøftebråten