Ny seier til G19-laget til R&Å Basket

Gutter 19 år   R&Å – Bøler Basket   64-53 (12-11,16-18,12-10,24-14)

G19-laget til R&Å fortsetter å imponere. Lørdag tok imot Bøler Basket til årets tredje seriekamp hjemme i Neshallen. Etter en jevn start på kampen, så klarte hjemmelaget å tilrive seg et overtak i matchen. Var på det meste oppe i 10-5 ledelse, men måtte nøye seg med 12-11 etter den første perioden.

Bøler eide store deler av andre perioden og etter fem minutters spill var de oppe i en ledelse på poeng. R&Å sleit med å komme i kapp, men avsluttet fantastisk og lå under med kun ett poeng etter to perioder.

Tre minutter ut i den tredje perioden utlignet de blåkledde til 33-33. Spillet bølget frem og tilbake, men før den fjerde og siste perioden stod det 40-39 til R&Å.

Vertene viste styrke og at de er godt trent da de i starten av den siste perioden gikk fra 40-40 til 51-40. Den ledelsen ga de aldri fra seg og til slutt stod det 64-53 på måltavla.

Jonas Aleksander Westby ble hjemmelagets toppscorer med 22 poeng, fulgt av Erik Markus Norland med 18 poeng.