Ny seier til Nes IK U14

Jar3 – Nes Ik 4-9 (2-4,2-5)

U14-laget til Team Nes startet sesongen med en overbevisende 6-0 seier borte mot Ullensaker. Det ga laget selvtillit til å tro på at egne ferdigheter ville skape problemer også for Jar 3.

En treg start ble til en god avslutning

Den nødvendige jobben ble imidlertid ikke gjort i starten av kampen og Jar scoret to ganger før Nes-spillerne våknet fra dvalen og begynte å spille hockey. Nesten seksten minutter skulle det gå før Leon Amandus Hansen Aasen reduserte. Men når Nes-gutta først fikk hull på byllen, så satt den to ganger til i løpet av de to neste minuttene. Leon Aleksander Juliussen Lundsten utlignet til 2-2 før Marcus Aasvangen sendte gjestene i ledelsen. Dermed var kampen snudd. I det første perioden gikk mot slutten var det tid for nok et mål til Nes IK. Leon Amandus Hansen Aasen fant lagkamerat Aurora Lisel Winther-Johannessen med en fin pasning, hun takket og bukket med å øke ledelsen til 2-4.

Komfortabel seier til slutt

Det var ikke spilt mer enn litt over minuttet før Henry Hudson Franklin økte gjestenes ledelse til tre mål. Hjemmelaget hadde på ingen måte gitt opp og skapte nytt liv i kampen med to scoringer før det var spilt åtte minutter av andre periode. 30 sekunder senere tok Nes-spiller Marcus Aasvangen ansvar og sendte laget på nytt opp i tomålsledelse. Den ble på nytt til tre da samme spiller satte inn sitt tredje mål for dagen etter 10.44. Jar klarte aldri å komme tilbake, istedenfor scoret bortelaget ytterligere to mål og vant med det kampen 4-9. De to siste scoringene ble satt inn av Henry Hudson Franklin og Vegard Sundheim Sandum.

Neste kamp for Nes IK er lørdag 21.november, borte mot Kongsberg

Nes IK stilte med følgende lag: Steffen Inngjerdingen, Sverre Vangen, Leon Amandus Hansen Aasen, Aurora Lisel Winther-Johannessen, Leon Amandus Hansen Aasen, Storm René Grinden, Joel Aune Arnstad, Vegard Sundheim Sandum, Leon Aleksander Juliussen Lundsten, Tage Gebecke Slydal, Marcus Aasvangen, Markus Skavhellen og Henry Hudson Franklin