Ny seier til Team Nes G19

Team Nes – Fet Gutter 19 år  3-0 (2-0)

Det ble delt ut fem gule og tre røde kort da Team Nes og Fet møttes til kamp i klassen G19.Før dommeren startet med å dele ut store deler av kortstokken, hadde hjemmelaget tatt ledelsen 2-0. Sander Tufte Ringnes sendte Team Nes i ledelsen etter 25 minutter og sju minutter senere stod det  2-0 etter et selvmål.

Etter en drøy times spill ble det action på Haga stadion. Sander Tufte Ringes pådro seg to gule kort og dermed rødt, mens en Fet spiller fikk direkte rødt kort. Ti minutter før slutt dro dommeren frem det røde kortet nok gang. Denne gangen var det Marius Attho Hallgren som fikk marsjordre. Men til tross for spill 9 mot 10, var det Team Nes som satte inn kampens siste mål. Magnus Rustad Nilsen fastsatte sluttresultatet til 3-0, med fem minutter igjen å spille.

Seieren førte Team Nes-gutta forbi Fet og opp på 3.plass med 15 poeng. De har kun ett poeng opp til Lørenskog 2 og Skjetten, som riktignok har en kamp mindre spilt.

Neste kamp for Team Nes er mandag 10.juni, borte mot Rælingen

Team Nes stilte med følgende lag: Kristian Dølvik Lier, Marius Attho Hallgren, Marius Hegli, Torjus Murud Heiberg, Henrik Leonsen Sann, Qlirim Morina, Magnus Rustad Nilsen, Jørgen Rasmus Johannessen, Sander Tufte Ringnes, Sigurd Flekke Mathiesen og Sigurd Westby.

Benyttet innbytter: Eirik Ravnkleven Tøndel