Ny seier til Team Nes Jenter 15 år

Firemålsscorer Amalia Celin Fossum Gussiås

2.div Jenter 15 år  Skjetten – Team Nes 2-4 (0-2)

Team Nes J15 leverte en strålelende forestilling i 4-2 seieren hjemme mot Rælingen 3, men fikk det tøft i forrige serierunde som endte med 4-1 tap borte mot Fet. To dager før nasjonaldagen gjestet laget Skjetten til en fartsfylt kamp.

Amalia scoret fire mål

Amalia Celin Fossum Gussiås er i målform og dagen og brukte bare fire minutter på å sende Team Nes i føringen, og før det var spilt ti minutter hadde hun vært frempå. Tomålsledelsen holdt seg til et lite stykke ut i andre omgangen, da reduserte Skjetten til 1-2. Spenningen i kampen varte kun en liten stund, for gjestenes toppscorer var på ingen måte ferdigscoret for dagen. Kampen var i ferd med å passere timen da Fossum Gussiås var frempå med skuddfoten og økte til 3-1 og med ti minutter igjen å spille satte hun inn sitt fjerde mål. Helt på tampen av matchen reduserte Skjetten nok en gang, men nærmere enn 2-4 kom de aldri. Dermed kunne Team Nes-jentene juble for sin andre seier for året

Team Nes stilte med følgende tropp: Mikaela Vikan-Nordby, Elise Halvorsen, Emma Sofie Ottosen, Ugne Imbrasaite, Mira Helen Myrseth, Jenny Riiser Larsen, Christina Marie Andresen, Nathalie Torp Andresen, Nora Alstad Quille, Amanda Kaye Martinez Ocampo, Signe Tommelstad, Elise Mizban-Riiser, Sarah Dunja Selbæk, Anna Sofie Aas, Siri Botilsrud Hansen og Amalia Celin Fossum Gussiås