Ny sterk seier til R&Å 2

Magnus G. Finset scoret hat-trick i hjemmemøte med Løvenstad

5.div   R&Å 2 – Løvenstad 6-0 (3-0)

Løvenstad lå med sine 10 poeng på plassen foran R&Å 2 før lagene braket sammen i 5.divisjon onsdag kveld. Dermed lå det an til et jevnt og forhåpentligvis morsomt oppgjør mellom to lag midt på tabellen.

Nykommeren markerte seg med scoring

Marcus Høgbakken meldte i vinter overgang fra Caldicot Town FC, men spilte i 2019 rekruttfotball i 4.divisjon for Eidsvold Turn. Dessverre skadet han seg like før seriestart, men er nå skadefri og brukte bare fem minutter på å presentere seg med scoring i sin første match for R&Å.

Resten av lagkameratene fulgte opp med et tempo og duellspill ikke Løvenstad var i nærheten av å klare å holde tritt med. Etter 23 minutter doblet Magnus Granmo Finset ledelsen og før pause rakk også Håkon Bergh å notere seg på scoringslisten.

Magnus G. Finset med hat-trick

Andre omgangen startet ikke noe bedre for Løvenstad som laget selvmål etter kun tre minutters spill. Dermed var seieren i boks nesten før omgangen hadde kommet i gang.  Selv om kampen allerede var vunnet så var ikke R&Å ferdigscoret. I alle fall ikke Magnus Granmo Finset som etter en times spill økte til 5-0. Sju minutter før slutt var samme mann på rett plass og satte inn sitt tredje og R&Å 2 sitt sjette mål for kvelden. Med sine åtte scoringer er han delt toppscorer i 5.divisjon sammen med Fets Joachim Osvold.

Neste kamp for R&Å 2 er tirsdag 21.september, borte mot Bjerke

R&Å 2 stilte med følgende lag: Laget: Adam Atour, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stokkebryn, Øyvind Hofsrud, Marcus Høgbakken – Magnus Finset, Håkon Bergh, Hans Kristian Hofsrud – Sigurd Flekke Mathiesen, Fredrik Stenbro, Lasse Holum Hansen

Benyttede innbyttere: Truls Frogner, Stian Linderoth-Jensen, Alexander Gram Andersen, Magnus Krefting Hansen, Jørgen Aaserud