Ny storseier til R&Å J13

Jenter 13 år Nivå 1 a-sluttspill Nordstrand – R&Å 11-23 (4-11)

R&Å 1 jenter 13 år tok lørdag kveld turen til hovedstaden og møte med tabellnabo Nordstrand. Det skulle raskt vise seg å bli en hyggelig lørdagskveld.

Reiste i fra siste halvdel av første omgangen

R&Å-jentene har virkelig funnet storformen og stod med to solide seiere før møte med Nordstrand. Bortelaget fikk en drømmestart og det tok ikke lang tid før de hadde opparbeidet seg en tremålsledelse. Nordstrand yppet seg en liten stund og reduserte til 3-4 halvveis ut i første omgangen, men så klinket Årnes-jentene til med storspill og rett og slett parkerte Oslo-laget. Det smalt godt i nettmaskene bak Nordstrand sin sisteskanse og til pause hadde de blåkledde opparbeidet seg en 4-11 ledelse.

Endte opp med 12-målsseier

R&Å fortsatte storspillet i andre omgang og avgjorde matchen med å sette inn fem av kampens seks første mål. Dermed stod det 5-16. Hjemmelaget hadde lite å by på mot et aggressivt og offensivt R&Å-lag, men fikk noen trøstemål her og der. Til slutt skilte det tolv mål i favør bortelaget.

R&Å har nå tre seiere og ett tap i A-sluttspillet, og ligger med det på 4.plass, to poeng bak serietoeren. Neste kamp er 5.mars, hjemme mot Halden.

R&Å stilte med følgende lagEline Langås, Martine Lunde Bue (2), Maria Sundet Andresen (4), Marte Bommo Skogholt (5), Hermine Baugerød Hoel (4), Nikoline Etterlid Ringstad (1), Mina Sofie Nilsen (1), Danyela Sannum, Milla Rasmussen (4) og Nikola Cydzik (2)