Ny uavgjort for Nes IBK sitt veteranlag

Veteraner  Fjerdingby – Nes IBK 4-4 (3-1,1-0,0-2)

Nes IBK sitt veteranlag stilte mannsterke opp da de lørdag tok turen til Marikollen og møte med tabellnabo Fjerdingby. Gjestene har startet sesongen brukbart og stod med fire poeng på sine tre første matcher.

Fjerdingby med tre kjappe

Nes-veteranene gikk rett i strupen på hjemmelaget og før det var spilt to minutter hadde Geir Årenes sendt gjestene i ledelsen 0-1. Dessverre ble målet en hvilepute og Fjerdingby snudde kampen med tre nettkjenninger i løpet av tre minutter. 8 minutter og 42 sekunder ut i første periode serverte Are Troli en fin pasning til Kai Gunnar Thøger-Andresen, som reduserte til 2-3.

Nes avsluttet best og reiser fra Marikollen med ett poeng i sekken

Andre perioden var tre minutter gammel da Fjerdingby scoret periodens eneste mål. Før den tredje og siste perioden så stod det 4-2 til hjemmelaget. Heldigvis hadde Nes IBK litt mer å gå på. Nok en gang skulle duoen Troli og Thøger-Andresen finne hverandre og redusere til 3-4 et godt stykke ut i den siste perioden. Nes-gutta jaget utligning og til slutt klarte Niklas Eriksen Berg å finne veien til nettmaskene og redde ett poeng for Nes IBK sitt veteranlag.