Nybergsund har utsatt oppkjøringen til midten av februar

Nybergsund Trysil logo

Uavhengig av coronasituasjonen i Norge  pdd så har Nybergsund valgt å utsette oppkjøringen til februar

Vi kunne lese følgende i Østlendingen allerede 7.januar

Sport- og markedssjef i Nybergsund IL Trysil, Ola Brenden, gjør store endringer før årets fotballsesong. Ikke bare blir det kortere oppkjøring, men det jobbes også aktivt for å hente flere skandinaver til klubben.

– Vi kommer til å kjøre helt nytt og velger å korte ned oppkjøringen med flere uker. Slik det ser ut nå, blir det åtte ukers oppkjøring, som skal starte i midten av februar, sier Ola Brenden til Østlendingen.

– Det er nesten fire uker mindre enn normalt … Hva ligger bak den avgjørelsen? Økonomi, korona-situasjonen eller andre ting?

– Dette er helt uavhengig av korona-situasjonen og ble bestemt lenge før jul. Jeg mener at oppkjøringen er altfor lang og har lyst til å gjøre noe nytt. Vi kutter nå ut en periode der det trenes mest inne, og kommer til å bruke mesteparten av tiden vår ute på egen bane. Den skal stå klar 1. mars, og fra da skal vi trene der og dyrke de fantastiske fasilitetene vi faktisk har. Jeg er veldig tilhenger av å være ute og å drive med fotballspesifikk trening, sier Brenden, som mener omleggingen av oppkjøringen er noe av det mest spennende som skjer i Sundet om dagen.

– Vi ønsker primært å trene mens det er dagslys, og ideelt skal vi aldri trene senere enn halv fem, sier Sundet-sjefen.

– Blir det ikke da vanskelig å ha spillere som eventuelt må jobbe med siden av fotballen?

– Det er en kabal som skal gå opp. Noen ønsker å jobbe, mens andre vil konsentrere seg om fotball. Vi mener at det er mulig å klare seg på lønningene våre uten å jobbe. Det er også derfor mange sier ja til å spille her, sier Brenden, som anslår at budsjettet for spillerstallen vil være bortimot likt det som var planlagt for fjoråret.

– Vi ser ut til å lande på rundt 1,5 millioner kroner, trener ikke medregnet, bekrefter han.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg