Nytt tap for Nilsen og Norge

Norge – Romania 2-4 (0-1,1-2,1-1)

Norge tapte gårsdagens match mot Tsjekkia med 1-6 og ”måtte” vinne dagens match mot Romania, som også tapte sin åpningskamp. Norge startet friskt, men etter ti minutter tok Romania ledelsen etter at deres keeper trikset ballen opp før han feide avgårde en suser som satt klistret i nettmaskene.

Tidligere eliteseriespillere scoret for Norge

Den tidligere Vålerenga-spilleren Jørgen Jalland ga Norge en pangstart på andre perioden da han etter ett minutt spill snappet opp et tilbakespill og med et fint hodestøt headet han kula i mål. Like etterpå var Romania nære å ta ledelsen med et brassespark, men heldigvis for Norge traff den stolpen. Åtte minutter ut i perioden tok Romania på nytt ledelsen, og to minutter senere økte til de til 1-3 etter en retur fra Norges keeper Martin Jørgensen.

Rasch sendte Norge inn i kampen for en stakket stund

Norge gjorde et hederlig forsøk i tredje periode, men skapte ikke all verden. De manglet den ekstra flyten som de hadde i den forrige turneringen i juni. Men halvveis ut i siste perioden kastet Norges keeper en fin ball frem til den tidligere Strømmen og Mjøndalen-spilleren Stian Rasch, som fikk til en god avslutning som fant veien til mål helt nede ved stolperoten. Dessverre for Rasch og Norge så slo Romania tilbake med en gang. Under ett minutt senere så stod det 2-4 på måltavla. Flere mål ble det ikke og Norge står dermed med null poeng etter to av tre kamper.

Norge spiller siste innledende kamp i morgen kl 11.00. Motstander er Estland, som i går feide Romania av banen med sifrene 8-3.