Nytt tap for SIF/FUVO3

Skjetten 4 – SIF/FUVO3 4-1 (2-0)

Det ble en tung dag på jobben for SIF/FUVO3 i bortemøte med Skjetten 4. Skaubygdinene tok sesongen sesongens første trepoenger i forrige serierunde, men startet denne kampen på verst mulig måte med selvmål før kvarteret var spilt, og halvveis ut i omgangen måtte Kenneth Nordli kaste inn håndkleet. Skjetten4 doblet ledelsen etter en halvtime, og like før pause dro dommeren frem det røde kortet til Jørgen Kårstad. Dermed måtte SIF/FUVO3 spille over en omgang med en mann mindre.

Fem minutter ut i 2.omgang økte hjemmelaget til 3-0, før Gaute Borgenholt reduserte med tjue minutter igjen å spille. Fem minutter etter reduseringen, fastsatte Skjetten 4 sluttresultatet til 4-1.

Det betyr at SIF/FUVO3 etter fem serierunder ligger helt nederst i 8.divisjon med tre poeng. Samme poengsum har Gjelleråsen 3, som for øvrig er neste motstander tirsdag 28.mai.

SIF/FUVO3 – Gjelleråsen 3 tirsdag 28.mai kl 18:30

SIF/FUVO3 stilte med følgende lag: Harald Nilsen Sandmo, Magnar Bore, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, Jonas Ilseng, Eivind Husås, Gaute Borgenholt, Niklas Martinsen, Tore Erik Tømmerbakk, Andreas Rønold Johnsen og Kenneth Nordli.

Benken: Haybat Rashis Hacham, Marius Borkner Hermansson, Tobias Nikolai Monsrud og Tom-Roger Engebretsen