Nytt tap for Skogbygda 2, men de stod for kampen peneste mål

7ér menn Skogbygda – Bøn 3  5-8 (2-3)

Skogbygda 2 spilte onsdag sin tredje 7ér kamp for året. De to første endte med tap, men ingen forventet seier, siden Bøn3 kom fra 11-1 seier mot Sørum 2, ett lag Skogbygda tapte 7-3 for i seriepremieren.

Bjørn Andre Brendengen med kampen perle

Starten på oppgjøret kunne ikke vært verre, sett med Skogbygda-øyne. Allerede etter tre minutter hadde Skogbygda-keeper Tor Erik Tømmerbakk sett to baller fyke inn i nettmaskene. Ti minutter ut i matchen inviterte Bøn-keeperen med å servere ballen til Markus Sæter, som fikk en meget enkel oppgave med å trille ballen i det tomme buret. Gjestene svarte med å øke til 1-3, før Bjørn Andre Brendengen vartet opp med kampens fineste mål. Et nydelig skudd helt oppe i den berømte vinkelen.

Brendengen sin perlescoring

Skogbygda luktet på poeng et par ganger

Til pause var stillingen 2-3, som rett etter pause ble til 2-4. Bøn 3 økte til 2-5 før Skogbygda klarte å redusere til 3-5 ved Pål Moløkken. Hjemmelaget var nå i støtet og øyne poeng da en Bøn spiller satte et hardt innlegg i eget nett. Dessverre svarte bortelaget med å gå rett opp i angrep og score lagets sjette mål for kvelden. Det var hawaii fotball og målene fløy inn i begge endene. Andreas Rønold Johnsen var neste mann på scoringslista da han reduserte til 5-6. Lukten av poeng varte bare et par minutter. Skogbygda-spillerne var ikke like sugne på å jobbe hjem og med ni minutter igjen å spille så økte Bøn 3 til 5-7 og rett før slutt fastsatte de sluttresultatet til 5-8

Neste kamp for Skogbygda er torsdag 11.mai, borte mot Blaker

Skogbygda stilte med følgende lag: Tor Erik Tømmerbakk, Tom-Roger Engebretsen, Eivind Husås, Tobiasz Rzeznik, Andreas Rønold Johnsen, Bjørn André Brendengen, Pål Moløkken, Markus Sæter, Kjell Andre Fjeld og Kenneth Nordi