Oda sikret seier til FUVO-damene rett før slutt

4.divisjon damer Fet mot FUVO 1-2 (0-1)

FUVO stod med seks strake seiere før de tok turen til Fedrelandet og møte med et Fet-lag som stod med seks seiere og kun ett tap på de sju siste. Det var rett og slett et toppoppgjør mellom lagene som kom på andreplass i hver sin våravdeling. Kun slått av LSK 2 og 3….

Det ble et jevnt og tett oppgjør mellom to gode lag. Hjemmelaget hadde litt yngre gjennomsnittsalder enn FUVO, og var også litt mindre disiplinerte når det gjaldt folkeskikk.

FUVO ledelse til pause

Det var gjestene fra Opakermoen som kom best i gang og allerede etter tre minutter tok de ledelsen. Thea Constanse Reinertsen suste nedover linja og la inn foran boksen der Tuva Sten Andersen sto klar og smelte ballen i mål. 1-0 til FUVO. Spillet bølget frem og tilbake resten av omgangen, men ingen flere baller fant veien til nettmaskene de første 45 minuttene.

Fet utlignet til 1-1

Både Fet og FUVO har til tider lekt seg til seire, men i denne matchen levde spenningen gjennom hele andre omgangen. 65 minutter var spilt da vertene utlignet til 1-1 på en dødball. Begge lagene kom til gode målsjanser og Tine Ilhlang måtte flere ganger varte opp med gode redninger. På midtbanen var Emilie Strømme Engelien igjen rivjernet som gikk i duellene med livet som innsats. Kampen så etter hvert ut til å ende 1-1 og ett poeng til hvert av lagene, men ”All time goalgetter” Oda Folmo Myhr stod fremdeles uten nettkjenning……

Med fem minutter igjen vartet FUVO opp med et godt angrep som endte med et innlegg fra Tuva Sten Andersen ut mot sekstenmeteren hvor Oda Folmo Myhr befant seg. Hun lot seg på ingen måte be to ganger og feide ballen kontant i nettet til 2-1 til FUVO. Det ble noen nervepirrende sluttminutter, men til slutt tok dommeren fløyta til munnen og blåste av, til stor jubel blant spillere, ledere og de ikke alt for mange FUVO-supporterne som hadde tatt veien til Fedrelandet denne sene tirsdagskvelden.

Seieren betyr at FUVO topper kretsmesterskapsavdelingen med tre strake seiere. Neste kamp for laget fra Opakermoen er mandag 2.september, hjemme mot Eidskog.

0-1  3 min Tuva Sten Andersen