Ola Spigseth avsluttet årets NC med en meget imponerende 3.plass

Ola Spigseht fra Nes Ski gikk et strålende 15 km løp i Norges Cup avslutningen på Lygna søndag. Han endte til slutt på 3.plass i klassen M17, snaue åtte sekunder bak vinneren. Vi gratulerer unggutten med et knalløp og ikke minst en strålende plassering.

Med tiden 39:27,1 var Ola Spigseth fra Nes Ski 7,8 sekunder bak Nikolai Eide Holmboe fra Bærums Værk, som vant løpet, og kun 2,3 sekunder bak Simen Lilleås Engevik fra Stord IL på andre plass. Bak 17-åringen var det like jevnt. Ned til sjette plassen skilte det sju fattige tiendeler.

Bygdas andre representant, Sunnivar Reite Martinsen, gikk også et godt løp og endte til slutt på 43.plass på hennes 10km i klassen K17

(Foto hentet fra Nes Ski sin facebookside)