Ola Spigseth gikk helt til topps i Norgescuprennet over 15 km klassisk

Ola Spigseth ble ikke nevnt blant favorittene på dagens 15 km klassisk i Norgescupen som fant sted på  Åsen. Nes Ski-løperen leverte et strålende løp og gikk helt til topps i klassen menn 19/20 år. Han var 10 sekunder foran Magnus Thorsensen fra Strindheim og 23 sekunder foran Preben Horven fra Bossmo og Ytteren IL.

19-åringen fra Nes Ski startet litt forsiktig og etter 2,3 km lå han på 8.plass. Etter 4,8 km hadde han klatret til 6.plass og etter halvgått løp var han oppe på 2.plass. Etter 2/3 av løpet var gått (10 km) så hadde han falt ned til en 4.plass, men unggutten hadde en fantastisk avslutning som ingen var i nærheten av og endte med det helt til topps.