Ola Spigseth imponerte med to 7.plasser på Gålå

Ola Spiseth med to 7.plasser under Norgescupløpet på Gålå

Ola beste juniorløper med 7.plass, mens Mattis Sjøli ble beste senior med 62.plass

I helgen ble det arrangert Norges Cup for seniorer på Gålå. Det var ikke mye snø, men den 2,5 km lange løypa de klarte å få i stand var det god kvalitet på. Rennene for junior på Gålå inngår ikke i Norges Cup for junior, men hadde FIS status. Dvs at løperne på start kan finpusse sine FIS punkter.

Beste senior fra vår bygd ble Mattis Sjøli fra Halmsås & Omegn med 62.plass på 15 km klassisk. Filip Glittenberg Holt ble beste fra Nes Ski med sin 115 plass, mens Sondre Bjørkeng Pedersen endte på 129. og Phillip Drivenes endte på 134. plass av 163 som startet løpet. Martin Løwstrøm Nyenget fra Lillehammer Skiklubb vant løpet.

Nes Ski stilte også med tre løpere iblant juniorene og beste nesbu ble Ola Spigseth som klinket til med en imponerende 7.plass på 10 sprinten lørdag og 10 km klassisk søndag i M19/20.

Elise Mobrenna endte på en super 8.plass på 5km klassisk i klassen 17 år, mens Sunniva Reite Martinsen endte på 52.plass på samme distanse i klassen K 19/20