Ola Spigseth leverte tre meget gode renn i Scandinavian Cup

Ola Spigseth var i helgen i Sverige hvor han deltok i Scandinavian Cup for seniorer. Der gjorde han seg på ingen måte bort og beviste at han har noe på dette nivået å gjøre. Fredag gikk 19-åringen en meget god prolog og endte på 62.plass av 160 som stilte til start. Han var litt over tre sekunder fra å gå videre til kvartfinalen.

Lørdag gikk han en god 15 km i klassisk hvor han til slutt endte på 67.plass av over 200 som startet løpet. William Poromaa fra Sverige vant løpet foran Mikael Gunnulfsen fra Norge.

Nes Ski-løperen avsluttet søndag med å ta helgens beste plassering i form av en 59.plass på 15 km fri. Poromaa gikk igjen til topps, men bak han kom det to nordmenn. Andreas Fjorden Ree tok andreplassen foran Magne Haga på tredje. Spigseth var 2 minutter og 47 sekunder bak vinneren, men bare 25 sekunder opp til en topp 50 plassering.

Kort oppsummert så leverte Ola Spigseth tre meget gode renn, noe som lover godt for resten av sesongen

Nes Ski skulle hatt flere løpere, men disse måtte i karantene.