Ola Spigseth med to sterke resultater i Scandinavisk Cup

Flere nesbuer er for tiden på Beitotstølen hvor de går Scandinavisk Cup. På fredagens 15 km klassisk ble Ola Spigseth beste løper fra Nes Ski med en meget oppløftende 73.plass. Han var 4:24,5 bak den suverene vinneren Didrik Tønseth, som på sin side var over minuttet foran Ola Jørgen Bruvoll og Vebjørn Turtveit på de neste plassene. Bygdas to andre representanter hadde ingen god dag. Filip Glittenberg Holt startet bra, men fikk maveproblemer og endte på 129.plass. Sondre Bjørkeng Pedersen hadde rett og slett en tung dag og endte på 130.plass.

Lørdag gikk Ola Spigseth en meget god sprintprolog. Han klarte dessverre ikke kvalifisere seg til kvartfinalen, men var med sin 52.plass, under tre sekunder fra å gå videre.