Oppsummering av Romjulscupen i Neshallen 2018

Foto fra oppgjøret mellom Hvam og Skogbygda, som endte med 7-3 seier til de gulkledde

Bygdelaget vartet opp med mange mål og herlige finesser

Bygdelaget viste seg fra start til slutt som det desidert beste laget i årets Romjulsturnering i Neshallen. Laget klarte riktignok kun 4-4 mot Hvam i den siste innledende kampen, etter en heltemodig innsats av underdogsen. Hvam skal ha for at de ga vinneren kamp til døra, men Bygdelaget hadde fordel i flere scorede mål og karret seg videre til finalen på bedre målforskjell.

I selve finalen var Bygdelaget tilbake på riktig spor, og hadde ingen problemer med å slå R&Å med sifrene 7-2.

På vinnerlaget spilte følgende: Truls Frogner, Arne Holter, Simen Lirio, Robin Rognerud, Lars Ivar Slemdal, Henning Torgnesskar, Ole Kristian Langås, Sabri Freddy Khattab og Petter Sannerud

 

FUVO skuffet

FUVO, som sammen med Bygdelaget var de store turneringsfavorittene, må sies å være den store skuffelsen. Laget våknet ikke før i bronsefinalen hvor de knuste Hvam med 11-1. I de to første innledende kampene på fredag sleit de seg til 3-2 seier mot FUVO2 og måtte nøye seg med 2-2 mot R&Å.

Før den siste kampen mot Fenstad SK, visste de at de måtte vinne med seks mål. Dessverre ble det stress og kaos fra start til slutt, og Fenstad SK som så langt hadde tapt begge sine, klinket til og klarte å få med seg ett poeng i en kamp som endte 7-7. Det skal da sies at Fenstad SK hadde fem handikapstraffer, MEN de scoret også flere mål i selve kampen.

Som vanlig rant målene inn som perler på en snor. Totalt ble det scoret 116 mål, noe som gir et snitt på 8,3  mål pr kamp. I fem av de fjorten kampene ble det scoret ti mål eller mer. Færrest mål ble det scoret i 2-2 kampen mellom FUVO og R&Å, men der var det heller ingen handikapstraffer. Den største seieren kom i oppgjøret mellom Bygdelaget og Team Nes, som endte med 16-3 seier til førstnevnte.

 

Vi setter karakter over prestasjonene

Bygdelaget 5+

Scoret 38 mål på fire kamper og feide all motstand bortsett fra Hvam av banen med klare sifre. Med seier over Hvam hadde det vært en klar sekser.

Hvam 5

Imponerte mest av alle i gruppespillet med to kontrollerte seiere og en meget sterk 4-4 kamp mot Bygdelaget. I bronsefinalen var all futt over, og de tapte stort mot FUVO.

R&Å 5-

Slo Fenstad SK enkelt og klarte uavgjort mot FUVO. På dag 2 sleit de til seg en viktig seier over FUVO2, noe som førte de til finalen. Der ble de som forventet et par nummer for små.

FUVO 2 4-

Juniorlaget til FUVO holdt meget godt følge med både FUVO og R&Å, men måtte til slutt se seg slått med ett mål. Bedre gikk det imidlertid mot Fenstad SK, hvor de vant. Forøvrig også den eneste kampen hvor de fikk handicapstraffer mot seg.

FUVO 3

Klarte så vidt å slå FUVO2 og burde etter sjanser muligens ha avgjort finalespillet til sin fordel i møte med R&Å. Sviktet imidlertid stort mot Fenstad SK, hvor de spilte avgjort 7-7. Til tross for stor skuffelse over at det ikke ble noen finale, viste gutta god moral ved å knuse Hvam med hele 11-1 i bronsefinalen.

Team Nes  3

Ungguttene fikk et tøft møte med ”voksenfotballen” første dag av turneringen, men fikk en opptur med å slå Skogbygda på dag 2.

Fenstad SK 3-

Startet fantastisk mot R&Å i den første matchen, hvor de satte tre av fem straffer og like etterpå gikk opp til 4-0. Så raknet det, og da dommeren blåste av stod det 5-10 på lystavla i fordel R&Å. I den andre matchen ledet de 4-3, men tapte 4-5 mot et løpsvillig FUVO2-lag. Overrasket alle med å klare 7-7 mot FUVO i den siste gruppekampen.

Skogbygda 2

Tapte alle kampene. Holdt riktignok følge med Hvam i en god periode, men tapte til slutt med fire mål. Burde ha kvaliteter til å slå ungguttene fra Team Nes, men var ikke ”på” og tapte også den.

 

Gruppe 1

 2-4  Team Nes – Hvam
 11-2  Bygdelaget – Skogbygda
 16-3  Bygdelaget – Team Nes
 7-3  Hvam – Skogbygda
 3-2  Team Nes – Skogbygda
 4-4  Bygdelaget – Hvam

 

 1  Bygdelaget  3  2-1-0  31-9  7
 2  Hvam  3  2-1-0  15-9  7
 3  Team Nes  3  1-0-2  8-22  3
 4  Skogbygda  3  0-0-3  7-21  0

 

Gruppe 2

 10-5  R&Å – Fenstad SK
 3-2  FUVO – FUVO 2
 2-2  FUVO – R&Å
 5-4  FUVO 2 – Fenstad SK
 4-3  R&Å – FUVO 2
 7-7  FUVO – Fenstad SK

 

 1  R&Å  3  2-1-0  16-10  7
 2  FUVO  3  1-2-0  12-11  5
 3  FUVO 2  3  1-0-2  11-10  3
 4  Fenstad SK  3  0-1-2  16-22  1

 

 

Bronsefinale: FUVO – Hvam 11-1

Finale: Bygdelaget – R&Å 7-2

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg