Oppsummering vårsesongen for Hvam-damene

Hvam damelag 7er fotball

Vårsesongen er over for 2023 og damene har spilt seg gjennom 9 kamper. Det har vært en sesong hvor laget har gått gjennom hele følelsesspekteret med både seiere, tap og uavgjort.

Vi, som sikkert mange andre lag, var et mindre antall spillere gjennom vinteren og vi var på et punkt usikre på sesongen. Det endret seg utover våren og vi er nå en god gjeng på ca 20 spillere og med to keepere😊 Det er veldig gøy at vi har en stor spillerstall

Damelaget er blitt en god gjeng, selv med sprikende alder på spillerne, men det er en styrke i dette laget, og det synes både på og utenfor banen. Alle tas godt imot, og gjennom sesongen så har vi sett hvordan laget støtter opp om hverandre, både som enkeltspillere og som lag!

Vi havnet midt på tabellen i vår, på 6 plass, men laget har nok noen små ambisjoner om å gjøre det bedre til høsten 😊 Vi har hatt en del gode kamper, med mye godt spill fremover, men vi har litt å gå på med å holde ut kampen, slik at vi unngår å slippe inn baklengsmål de siste 5-10 minuttene.

Vi har nå tatt en velfortjent sommerferie og hviler beina før høstsesongen starter i august!

Damelaget ønsker alle en god sommer 😊

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg