Opptur for Haga jenter 14 år

Haga 1 og Haga 2 vant begge sine kamper i helgen

Etter en dårlig seriestart ønsket jentene å vise seg fra en bedre side i helgen. Mange fravær gjorde at det ble mye spilletid på de som var tilgjengelige. Først ut var en tur til Holterhallen lørdag.
Der tok jentene tak fra start. Holter yppet seg litt i starten og utliknet til 1-1. Derfra og ut omgangen handlet det kun om Haga. Bortelaget putta jevnt og trutt og til pause stod det 1-9 på måltavla.

I andre omgang valgte vi å rotere mye på spilleplassene. Allikevel hadde bruntrøyene full kontroll og ledet på det meste 14-2. En jevn annen omgang ble det og når de gode dommerne blåste av kampen hadde Haga tatt årets første seier. Det endte 16-7 etter en godt gjennomført kamp fra Hagalaget

Søndag stod en mye tøffere motstander på programmet, da Haga tok turen til Ellingsrud/HSIL. Hjemmelaget var et fysisk sterkt lag, med høye spillere over hele linja. Det startet som en kamp med 2 gode forsvar og det tok tid før målene kom. Etter 6 minutter stod det 1-1, før hjemmelaget putta 2 raske. Haga svarte og utlignet, før hjemmelaget dro litt fra igjen.
Slik forstatte det helt til de siste minuttene av omgangen. Da stakk Haga fra og kunne gå til pause med 9-6 ledelse.

I pausen valgte vi å gjøre en taktisk endring i forsvar for å ha bedre kontroll på strekspiller og for å komme lengre ut på hjemmelagets skyttere. Dette fungerte etter planen og frustrerte Ellingsrud. Fremover kladdet det litt mer så det ble en målfattig start på andre omgang. Det tok over 7 minutter før omgangens første scoring kom. Det var hjemmelaget som reduserte, men Haga svarte umiddelbart.
Lagene vekslet på å score i andre omgang og hjemmelaget kom aldri nærmere enn 2 mål. Haga leverte strålende forsvar og keeperspill og kunne gå av banen med en kruttsterk 13-11 seier mot en god motstander.

Kampfakta

Holter/Nannestad 2 – Haga 2 7-16 (1-9)
Signe Asmyhr (keeper), Oline Evjen Røkke (1 mål), Isabell Simonsen (2), Luna Aakervik Øyan (3), Jessica Bjørndalen Gran, Mathilde Andresen Norum (4), Hanne-Marie Belsjø Thorud (5), Selma Holmøy, Emma Holmøy (1)

Ellingsrud/HSIL 2 – Haga 11-13 (6-9)
Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen, Patrycja Okonek (1 mål), Luna Aakervik Øyan (5), Leah Myhrvold Kopperud (2), Mathilde Andresen Norum (2), Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Selma Holmøy (2), Emma Holmøy