Øyvind Hofsrud sikret ett poeng til R&Å 2 i kampens siste spilleminutt

Øyvind Hofsrud fikset ett poeng til R&Å 2 da han satte inn 3-3 fra straffemerket i det 90.spilleminutt

6.div  R&Å 2 – Gjelleråsen 3  3-3 (1-2)

Det skilte kun to poeng i favør Gjelleråsen 3, men på tabellen befant de på hver sin side av øvre og nedre halvdel. Det var sånn sett ventet et jevnt og tett oppgjør, og det ble det.

Gjelleråsen 3 ledet til pause

Gjestene fra Gjelleråsen tok ledelsen etter 28 minutter, men det tok ikke mange minuttene før hjemmelagets toppscorer Marius Lundberg sørget for utligning. Med sitt åttende mål for sesongen kjemper han i toppen av toppscorerlista i 6.divisjon. Rett før pause tok Gjelleråsen 3 på nytt ledelsen.

Hofsrud ordnet ett poeng i sluttminuttet

Det skulle gå en god stund av andre omgangen før innbytter Sondre Midtbyen utlignet. Kampen så ut til å ende 2-2, men i det kampuret viste 86 minutter, tok Gjelleråsen 3 ledelsen for tredje gang i kampen. R&Å-gutta ga seg imidlertid ikke, og i det man gikk inn i overtiden pekte dommeren på straffemerket. Øyvind Hofsrud steg frem og satte straffesparket i mål og sikret med det ett poeng til hjemmelaget.

Etter åtte kamper ligger R&Å 2 trygt plassert på 8.plass med 11 poeng. Neste kamp for R&Å 2 spilles onsdag 19.juni,borte Skjetten 3

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Sebastian Munthe Øvrum, Tage Pedersen Dorholt, Casper Ovell-Rolén, Markus Grønvold, Lars Halvor Røisgaard, Jesper Aaserud, Øyvind Hofsrud, Jørgen Rasmus Johannessen, Jørgen Aaserud og Marius Lundberg. Benyttede innbyttere: Magnus Helle, Sigurd Røseplass Aas, Sondre Midtbyen og Hans Kristian Hofsrud