Pangstart for FUVO G16

1.divisjon gutter 16 år. FUVO mot Gjelleråsen 2 6-0 (3-0)

Det var en spent FUVO-gjeng som inntok kunstgressmatta søndag ettermiddag. Laget som i fjor spilte i 2.divisjon tok nå skrittet opp i 1.divisjon og betraktelig tøffere motstandere.

Årets første mål var som tatt ut av fotballens abc-bok

Laget har prestert resultatmessig bra i treningskampene og var forsiktige optimister før hjemmemøte med Gjelleråsen 2. FUVO tok raskt tak i matchen og elleve minutter ut i matchen vartet laget opp med et strålende angrep der venstreback Anton Engen kom på et nydelig løp, fosset ned til dødlinja før han serverte ballen på et sølvfat til Theo Håkonsen, som breisidet ballen via keeper inn i mål.

Komfortabel 3-0 ledelse til pause

Hjemmelaget fortsatte å dominere banespillet og halvveis ut i omgangen var det dags for 2-0 ved Lucas Exi Dzever. To minutter senere kranglet Marcel Agbor ballen over målstreken etter litt klabb og babb etter en corner. 3-0 var også pauseresultatet etter en god omgang av vertene.

FUVO stoppet på halvdusinet

FUVO var det beste laget og åtte minutter etter sidebytte var det dags for 4-0. Ballen gikk fra den ene FUVO-spilleren til den andre før den til slutt endte hos Mathias Eriksen, som fra elleve meter plasserte ballen sikkert til side for keeper og inn i mål. Noen minutter senere misbrukte innbytter Kevin Trøhaugen ”en liten” sjanse, men det gjorde ingenting for 63 minutter ut i kampen fintet han sin oppasser ut i pølsekøen, før han elegant sendte ballen over keeper og inn i nettmaskene. Med ti minutter igjen å spille fikk Thomas Halmrast Moen æren av å fastsette sluttresultatet til 6-0 med et skudd fra sekstenmeteren som gjestenes keeper var uheldig på glapp over seg og inn i mål.