Pause. Blaker – FUVO 0-2

Blaker og FUVO sparket i gang den 9.serierunden med det som mange forventet å bli en knokkelkamp mellom to lag som begge har gress som hovedarena. Hjemmelaget kommer til kampen med to strake seiere og 9-0 i målforskjell, mens FUVO kom til kampen med tre 2-1 seire. Det var derfor i utgangspunktet en åpen kamp.

FUVO leder fortjent 2-0 til pause etter strsffescoring av Kim Brenna og selmål/Andreas Castilla.

FUVO tok ledelsen etter 12 min. Mads Rismoen ble felt og dommeren pekte på straffemerket, til store protester fra Blaker. Kim Brenna steg frem og satte straffesparket sikkert i mål.

Fire minutter før pause avsluttet Andreas Castilla med et skudd som gikk via en Blaker spiller og i en bue over keeper og inn i mål.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Otto Dahl, Fredrik Nilsen, Andreas Castilla, Simen Nordnes, Oliver Nøvik, Ørjan Hopen, Mads Rismoen og Kim Brenna.