Pause. FUVO – Blaker 1-0

Mye folk og en herlig ramme gjorde sitt til at det lå an til en herlig fotballkamp på en strøken gressmatte lørdag ettermiddag. Kampen var også like viktig for begge lag, FUVO jager opprykk, mens gjestene fra Blaker har veldig lyst på 5.plassen som gir NM kvalifisering.

Hjemmelaget var favoritter etter 11 strake hjemmeseiere,men Blaker viste klasse tidigere denne uken da de snudde 0-2 borte mot Lørenskog til 3-2 seier. Men det skal sies at i 2018 tapte FUVO kun en hjemmekamp, mot dagens motstander Blaker. Det var med andre ord en revansjesugen serieleder som tok imot Blakerværingene til match.

FUVO leder fortjent 1-0 etter de første omgang. Det startet jevnt det første kvarteret, men etter hvert tok hjemmelaget mer og mer over.

Det skulle imidlertid et par gode målsjanser til før FUVO tok ledelsen. Fire minutter før pause fant Ørjan Hopen superspiss Kim Brenna med en perfekt bakromsball. Brenna rundet keeper før han satte ballen i nota fra spiss vinkel.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Henrik Nordnes, Fredrik Nilsen, Henning Torgnesskar, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Andreas Castilla, Julian Paulsen og Kim Brenna.