Pause. FUVO – Eidsvold Turn 2 3-0

Skedsmo satte press på FUVO med seier over R&Å på lørdag. Det betyr at det kun skilte ett poeng i favør nesbuene da de tok imot Eidsvold Turn2 til match på eget gress søndag. En overkommelig oppgave, men FUVO leverte årsverste tidligere denne uken og sliter i tillegg med mye skader på en allerede tynn tropp.

Til tross for at FUVO har ti seire av ti mulige på hjemmebane, har laget ofte slitt med bunnlagene på eget gress.

Hjemmelaget leder fortjent 3-0 til pause etter en omgang har ført fra start til slutt.

Mergim Shurdiqi sendte FUVO i ledelsen etter 21 minutter. Et skudd fra Kim Brenna ble reddet av keeper, men Shurdiqi var kjapt frempå og satte ballen i mål.

Tolv minutter senere breisidet Simen Nordnes inn 2-0 og etter 42 minutter headet Henrik Nordnes inn vertene tredje.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Henrik Nordnes, Fredrik Nilsen, Henning Torgnesskar, Simen Nordnes, Andreas Castilla, Ørjan Hopen, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna