Pause. FUVO – Lørenskog 2. 0-1

FUVO kom til møte med Lørenskog 2 som klare favoritter etter fire strake seire. Mens FUVO har levert jevne resultater, så har gjestene variert noe veldig resultatmessig.  Vertene tok tak

Det var et ungt og løpsvillig Lørenskog2-lag som inntok gressmatta på Opakermoen. Vertene

FUVO har skapt klart mest, men Lørenskog har vært farlige på kontringer.

Hjemmelaget har skapt åtte store målsjanser, men det er gjestene fra Lørenskog som leder 1-0 etter de første 45 minuttene. Målet kom etter litt godt ettertrykk etter en corner etter 27 minutter. Målscorer for bortelaget var Rene Eriksen

FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Preben Finstad, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Ole Kristian Myhre, Mergim Shurdiqi, Oliver Nøvik, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Mads Rismoen og Kim Brenna.