Pause. Lørenskog 2 – FUVO 0-2

FUVO reiste til Rolvsrud og møte med høstens formlag i 4.divisjon, Lørenskog2. Ett lag laget fra Opakermoen ikke har slått på bortebane på 45 år. Siste møte tilbake i 2013 endte med 7-1 til hjemmelaget.

FUVO tok raskt tak i kampen og alleredr etter 2 min kom bortelaget til sin første store målsjanse. På den tredje store fant Ørjan Hopen toppscorer Kim Brenna med en fin bakromsball. Brenna gjorde som han har gjort så mange ganger før.

FUVO beholdt initiativet i store deler av omgangen og tre minutter før pause økte Brenna til 2-0 med hodet på pasning fra høyra til Hopen.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Andreas Castilla; Mergim Shurdiqi og Kim Brenna