Personlige feil ødela for FUVO G19

Etter en strålende kamp mot Eidsvold Turn sist, nådde juniorlaget til FUVO bunnen i hjemmekampen mot Fet fredag kveld. Det ble en kamp der hjemmelaget oftere traff en motspiller enn en medspiller, og de mange personlige feilene resulterte i den ene Fet scoringen etter den andre.

FUVO – Fet 0-5 (0-2)

Fet tok ledelsen før det var gått ett minutt

Etter forrige match takket Jesper Haug Hoel for seg da han nå har fylt 20 år, og rett før kampstart måtte Sigurd Westby kaste inn håndkleet med skade. Ting ble ikke bedre da gjestene fra Fet tok ledelsen før det var spilt ett minutt og ikke lenge etterpå måtte Keeper Kristian Rud ut med skade.

Fet kom til Funnefoss kunstgress med en kampplan om å ligge lavt og satse kontringer. Hjemmelaget på sin side skulle styre spillet, men det skulle tidlig vise seg at dette ble en kamp hvor ingenting gikk deres vei. Bortelaget lå godt i gryta og stoppet FUVO fra å produsere noe som helst før det var gått en halvtime. Da kom Emil Holen seg fri og fikk feide avgårde et godt skudd, men Fets sisteskanse vartet opp med en enda bedre redning. Bortelaget svarte så med å gå rett opp i angrep og doble ledelsen.

Håp om bedring etter sidebytte, men nok en gang straffet FUVO-gutta seg selv

Selv om det stod 0-2 til pause, så hadde FUVO-gutta stor tro på at denne kampen kunne de vinne. De gjorde en formasjonsendring og la om til 3-5-2, samtidig ble enige om å slå mere langt. Dessverre svarte spillerne med å fortsette å gjøre dumme valg og personlige feil. Dette førte til at Tejio Gaudi Romstad fikk en enkel oppgave med å sette inn sitt og Fets tredje mål for kvelden. Da var det spilt fem minutter av andre omgang. FUVO ga ikke opp og klarte etter hvert å komme til tre gode muligheter, men var ikke kalde nok i avslutningsøyeblikket.

Bortelaget satte ytterligere to mål før andre omgangen var halvspilt, og med 0-5 var kampen i realiteten ferdigspilt. Og igjen var det personlige feil som førte til baklengsmålet. Helt på tampen av kampen fikk FUVO straffe etter at Emil Holen var blitt felt. Dessverre og typisk for matchen sendte han selv straffesparket himmelhøyt over mål.

Fet var kampen sett under ett kanskje ikke fem mål bedre, men FUVO var på sin side fem mål dårligere. Det var lite som stemte og det meste gikk galt i en kamp man bør glemme fortest mulig.Fet skal samtidig ha kred for taktikken og innsatsen de la ned for kvelden. De var godt strukturerte, aggresive og vant en fullt fortjent seier.

Ivar Hoff sa en gang at det beste man kan gi en god venn er en god pasning. Kan legge til at det nest beste er fortelle lagkompisen om man har mann i rygg, ta med ballen, fei den vekk osv, mens det tredje beste er å komme med oppmuntrende ord til hverandre, mao hjelpe hverandre og gjøre hverandre gode. AMEN!

Neste kamp for FUVO er søndag 4.oktober, borte mot Gjelleråsen

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Marius Hegli, Sander Tufte Ringnes, André Jørgensen, Torjus Murud Heiberg, Lamek Million, Ole Kristian Thorset, Qlirim Morina, Simen Scharning, Sigurd Flekke Mathiesen og Emil Holen.

Benyttede innbyttere: Mangnus Westerhagen Ilseng, Marius Hansen og Lars-Fredrik Snildal