R&Å 1 J15 med sesongens andre seier

Håndball R&Å

Jenter 15 år, R&Å – Frogner 17-13 (6-7)

Førstelaget til Raumnes & Årnes jenter 15 år stod med en seier og ett tap før de tidligere denne uken tok imot Frogner 3 til sesongens tredje seriekamp.

Frogner3 kom best i gang og ledet tre ganger med to mål i første omgang. Like før pause reduserte Helene Lier Flomark til 6-7 og med det var det ny spenning i kampen.

Hjemmelaget fikk en knallstart på andre omgangen og i tur og orden sørget Nora Dølvik Lier, Thea Lindsveen-Johansen og Lier igjen for at Raumnes & Årnes hadde snudd 5-7 til 9-7. Gjestene fra Frogner ville på ingen måte gi seg og utlignet etter hvert til 10-10. Da tok R&Å ledelsen timeout.

Den må ha gjort godt, for nå tok jentene for alvor tak i kampen, og etter 21 minutter av andre omgangen hadde de opparbeidet seg en firemålsledelse. Fra da av og inn var seieren aldri truet og til slutt stod det 17-13 på måltavla.

Nora Dølvik Lier ble kampens toppscorer med 6 mål.

Neste kamp for R&Å 1 er søndag 18.oktober, borte mot Furuset

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk(2), Nora Dølvik Lier(6), Eline Sofi Gaarder Bergersen(2), Thea Lindsveen-Johansen(1), Dina Bommo Skogholt, Martine Aas Railton(1), Hedda Rønaas, Julie Heiberg(3), Helene Lier Flomark(1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen og Celina Sæterbakken Hagen(1).