R&Å 1 Jenter 15 år med storseier

Håndball R&Å

Furuset – R&Å 1 13-25 (7-12)

Førstelaget til R&Å jenter 15 år stod med to tap og en seier før de søndag tok turen til hovedstaden og møte med Furuset. Det skulle etter en litt treig start vise se å bli en «walk in the park».

R&Å-jentene opparbeidet seg selvtillit etter seieren mot Frogner for en uke siden, men sleit lenge med å dra fra hjemmelaget. Lagene fulgte hverandre til det det var fem minutter igjen av første omgangen. Da satte R&Å-jentene på turboen og gikk fra 6-7 til 7-12, før lagene gikk til pause.

De blåkledde fortsatte å kjøre over Furuseth gjennom hele andre omgangen og ledelsen ble bare større og større. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang hadde gjestene fra Årnes vunnet med hele 12 mål. Julie Heiberg ble kampens toppscorer med 6 mål.

Etter fire kamper ligger R&Å 1 på femte plass med fire poeng, men allerede i neste serieomgang er det store muligheter for to nye poeng. Søndag 25.oktober møter de nemlig bunnlaget Ull/Kisa 3 til bortekamp.

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk(3), Emma Bekkeli (3), Mari Mangseth Svorkmo, Nora Dølvik Lier (1), Thea Lindsveen-Johansen (3), Dina Bommo Skogholt, Martine Aas Railton (4), Hedda Rønaas (1), Julie Heiberg (6), Helene Lier Flomark (3), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1)