R&Å 2 avsluttet en meget god sesong med storseier og opprykk

R&Å 2 – Kurland 10-2 (5-1)

Topp mot bunn møttes da R&Å2 tok imot Kurland til årets siste seriekamp i 6.divisjon. R&Å2 var klare for opprykk til 5.divisjon, mens Kurland var klare for nedrykk til 7.divisjon. Forskjellen på tabellplasseringen ble veldig tydelig utpå matta.

Beste hjemmelag i 6.divisjon

R&Å 2 stod før matchen med 8 seire og 1 uavgjort på eget kunstgress og ville med seier kunne klappe seg på skuldrene og si at de er divisjonens beste hjemmelag. Sesongens eneste poengtap kom i hjemmemøte med FUVO2. En kamp som endte 2-2 etter at Mads Elvethun Hansen reddet ett poeng fra straffemerket i det 90. spilleminutt.

Holum Hansen med ekte hat-trick

Det ble fort tydelig at det er forskjell på et topplag og et bunnlag i 6.divisjon. Riktignok brukte vertene et drøyt kvarter før Patrick Elvethun Hansen satte den første ballen bak Kurland sin målvakt, men så satte Lasse Holum Hansen på turboen og smelte til med ekte hat-trick i løpet av seks minutter. Til pause stod det 5-1, etter at Marius Solhaug hadde satt inn det femte målet for R&Å2.

Som i første gikk det også i andre omgang over 15 minutter før hjemmepublikummet fikk se omgangens første nettkjenning. Så satte Mads Elvethun Hansen og Eivind Sveinhaug inn hvert sitt i løpet av noen få minutters mellomrom.

Kurland reduserte etter hvert til 7-2, før hjemmelaget avsluttet festaften med tre scoringer de siste fire minuttene av matchen. Målene ble satt inn av Mads og Patrick Elvethun Hansen og sist men ikke minst Sander Tufte Ringnes.