R&Å 2 avsluttet med storseier . Neste år venter lokaloppgjør mot Hvam

Øyvind Hofsrud scoret to mål i 8-2 seieren over Aurskog-Høland 2

5.divisjon R&Å 2 mot Aurskog-Høland 2 8-2 (3-2)

Det er lenge siden R&Å sikret plassen i 5.divisjon, og med en tynn a-stall på høsten, så har også resultatene variert. Etter å ha gått fire kamper uten seier, så var det en heltent gjeng som hadde som målsetning å avslutte årets sesong med et bang!

Aurskog-Høland 2 ledet med to mål, men R&Å 2 snudde rett før pause

Aurskog-Høland kom med et meget ungt lag, men startet best og ledet 0-2 etter en halvtime. Gjestene kunne fort scoret både ett og to mål til, men de langt mer rutinerte R&Å-spillerne hadde is i maven og lot ungguttene løpe fra seg.  Med ni minutter igjen til pause vartet laget opp med en opphenting av de sjeldne. Først reduserte Magnus Granmo Finset fra straffemerket, før brødrene Øyvind og Hans Kristian Hofsrud scoret hvert sitt mål, slik at R&Å 2 kunne gå til garderoben etter de første 45 minuttene med 3-2 ledelse.

R&Å 2 kjørte over Aurskog-Høland i andre omgang

Hjemmelaget hadde fysikken på sin side, de var både større og tøffere inne i boksene. Allerede et kvarter ut i andre omgangen hadde de avgjort matchen til sin fordel med tre nye scoringer. Brødrene Hofsrud scoret nok en gang hvert sitt mål, mens Kennet Stokkebryn Jensen stod for det siste.  Med 6-2 ledelse så kunne R&Å 2 slappe av, men de bare fortsatte å kjøre over gjestene fra Høland. De klarte også å finne veien til nettmaskene ytterliggere to ganger slik at sluttresultatet ble 8-2.  De to siste målene ble satt inn av Tage Pedersen Dorholt og Steinar Hofsrud.

Seieren gjorde ingen utslag på tabellen. R&Å endte med sine 22 poeng på 10.plass. Løvenstad og Fjellhamar rykket opp til 4.divisjon, mens Skårer rykket ned til 6.divisjon. Neste år venter lokaloppgjør mot Hvam, som i år rykket opp fra 6.divisjon