R&Å 2 flyr videre mot opprykk

Magnus Krefting Hansen scoret ett mål i da R&Å 2 slo Skjetten 3 på bortebane

R&Å2 er uten tvil høstens lag i 6.divisjon. Før bortemøte med Skjetten 3 stod laget med seks strake seier, hvorav fem i høst, og en målforskjell på 35-8. Sist uke påførte de serieleder Søndre Høland årets første tap. Som forventet ble heller ikke Skjetten 3 noen målestokk da lagene møttes til kamp fredag kveld.

Skjetten 3 – R&Å 2 1-4 (0-3)

Lasse Holum Hansen satte standarden med å sende R&Å2 i ledelsen allerede etter 4 minutter. Ledelsen holdt seg til det var spilt en halvtime på Skjetten stadion, da satte Magnus Krefting Hansen og Markus Grønvold inn to kjappe i løpet av et par minutter. Lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene med en komfortabel 0-3 ledelse til de blåkledde.

Skjetten 3 skapte et snev av spenning da de reduserte til 1-3 etter en times spill. Nærmere enn det kom aldri hjemmelaget. I stedet fastsatte Lasse Holum Hansen sluttresultatet til 1-4, med seks minutter igjen å spille.

Søndre Høland er det trolig ikke noe å gjøre med, men den andre opprykksplassen er så langt nede i lomma det er mulig å få den. Hvis Fjellhamar 2 mot formoding skulle vinne resten av kampene sine, så holder det alikevel for R&Å 2 å vinne to av de fem siste kampene. De har nemlig mye bedre målforskjell enn Fjellhamar. 2.

Neste kamp for R&Å 2 er onsdag 11.september, hjemme mot Borgen.